Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énmeg énekeltem neki útközben, h
Csodálatos szerelem,
tied vagyok kedvesem
mikor megismertelek
azt hittem, már ismerlek
földöntúli érzés,
mikor meglátlak
nem tudom leírni,
amikor még nem látlak....
Hú, de szerelmes vagyok!
Nagyon szerelmes vagyok!
Tebeléd, tebeléd!
Szerelmes vagyok én!
Nagyon szép vagy te!
Gyönyörű vagy te!
Nagyon szép a szemed!
Nagyon szép a hajad!
Olyan boldog vagyok én!
Elég boldog vagyok én!.....

De teccett neki mert ütemre duruzsolt ő is
ti nem jottok vasarnap?
ezazzzz, köszi
igyatok!
minket meg megse kinálsz
es most iszok egy pohar bort! glugyglugyglugy.áhhh.
Csak kávét szoktam.
mert nem kell olyan sok kávét meg energiaitalt inni
Biker worldnél 2490 ft a motorodhoz egy pár szimering.
Én mihelyst elkezdek öltözni moccolás előtt, mindig remegés fog el. Mikor hazaérek és leszállok róla még jobban remegek, szivem pedig annyira ver, hogy majdnem szétszaggatja a mellkasom.
Szandra! nyíl utcán van 1 motoros bolt, ott tudnak mindenhez mindent szinte és elég olcsó, olcsóbb jóval mint a márkaboltok..
Jó tetted hogy nem rendelted meg. Netről mindent betudsz szerezni és olcsóbban. Vagy még a Yamaha Máthéékat ajánlom szerintem ők olcsóbbak.
Persze szivesen megyek én veled bárhova.......................ja várjáá hogy NSR-el?
Amúgy egészen véletlenül a zxr 250 vétele előtt egyetlen nappal még úgy volt, hogy Lajosmizséről hozok tied fajta NSR-t. Aztán este 7-kor megpillantottam a friss hirdetést a zxr-ről és már telefonáltam is.
de értem csak lelombozott az első vizbemenésem után a tudat hogy 20 perc motorozás után 3 órás takarítás következik
ha nekem majdnem 170 nap után végre elkészül a motorom , lehet első inditáskor elengedek egy vigyort.

utánn
a meg bebaszok mint a szar.
mindannyian másképp fejezzük ki az örömünket
jóétvágyat
nem érted te ezt, nem érzed az érzést
nem voltál még igazán szerelmes
nagyvas.hu -n ennek a feléért van szimering. meg olaj is .
fúbazmeg eszek!
inkább ne
ezt már anyáék se bírják
Pontyyyosan, olaj kellene meg szimering, de áááááááá de ááááá
Igen, voltam a h U ndéban, megtaláltam, második próbálkozásra, úgy tiszta büszke voltam magamra
Útközben meg meg akartam kérdezni, h jóóófelé megyek e, de b@sztak válaszolni.... yeaaaah
Na de megtanááltam, és ááááh...
Olyan egy bambulabéla csávó volt Meg akart velem rendeltetni sztem minden egyes részecskét, ami van egy telóban, de mondtam neki,h híguljon lentebb egy picit mert csak szimering kell, meg olaj. De asszonta, h kilencezer valamennyi, úgyh asszontam, h viszontlátás
Majd hnap valahogy megpróbálom megalkotni Miskóciában
Vagy lehet,h csak jöv héten, mert ha holnap is ilyen idő lesz,mint ma akkor...................................................
....
Szerelmekedek egész nap
váááááh Nemhogy te is mennél NSRrel...
Ne ábrándozz, nincs sunám.
én is mentem ma mégse vigyorgok így mint Te Szandra!