Kössz mindenkinek! Nem tudom mi a helytzet itt motor lopás ügyben. Nem vok debreceni, hejcei vok, csak itt tanulok. DE ma mikor bent voltam a rendőrségen volta zért néhány motor a körözési listán sajna
8-16 ig a lugossy utcán dógozok,aztán itthol lészeka vendégen,de ha jó idő lesz holnap is sárkánnyal megyek,és oda mék ahhol kivánod,vagy rádobhatod asszonypajtira is,ő egész nap tud mozogni autóval(ki sem száll belőlle )
Ma reggelre (2009. máj. 14 ) a Debrecen, Damjanich utca 27 alatti ház elől eltűnt a motomrom. ETZ 250 de luxe, A rendszáma: UDM 408 szine: narancs-vörös. A tank jobb oldalán van egy horpadás, vmint kicsit kopott néhol e festék. Ha vki esetleg látná akkor kérem értesítsen ezen a számon: 0670/417-68-67 ELőre is kösz. Üdv Levente
Egyébként az egrus művek csinál gp style kipufogót..elég jól néz ki.. Megnézheted a fotók menüpont alatt a kipufogóknál..Az a leo vince gp style az igazán állatúl szól..valahol már láttam olyat..E
ez is valami olyan megoldás (esetleg szitanyomás ), de a kipu az nem maszek, hanem full gyári (doboza is megvan). Akráék ezek szerint igy is csinálják, nem csak vésik/gravirozzák
akár hiszed akár nem én pont ezt mondtam neki : sok lesz ez a moci neked, ne vedd meg! de ő nagyon akarta,nem tudtam lebeszélni, remélem ésszel fogja vezetni, eddig aki látta az ismerősök közül azt mondta szépen megyeget vele ez remélem igy is marad és vigyáz majd magára és a gípre
http://videa.hu/videok/vicces/...
Holnap hová vigyem a cd-t?Rárakom a videóklippet is.
Sajnállak.
Ma reggelre (2009. máj. 14 ) a Debrecen, Damjanich utca 27 alatti ház elől eltűnt a motomrom. ETZ 250 de luxe, A rendszáma: UDM 408 szine: narancs-vörös. A tank jobb oldalán van egy horpadás, vmint kicsit kopott néhol e festék. Ha vki esetleg látná akkor kérem értesítsen ezen a számon: 0670/417-68-67 ELőre is kösz. Üdv Levente
vagy valami ilyesmi...
E!
hamar kiszúrják az okosságot!