Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a többi motoros vagány lehet mind motorozik mi verjük csak az ideget a billentyűbe
Mindenki álmos.
. zsír
Nagy a csend! hol van a többi motoros vagány?
Na akkor ez egy hiteles történet volt!
http://videa.hu/videok/vicces/...
Kössz mindenkinek! Nem tudom mi a helytzet itt motor lopás ügyben. Nem vok debreceni, hejcei vok, csak itt tanulok. DE ma mikor bent voltam a rendőrségen volta zért néhány motor a körözési listán sajna
8-16 ig a lugossy utcán dógozok,aztán itthol lészeka vendégen,de ha jó idő lesz holnap is sárkánnyal megyek,és oda mék ahhol kivánod,vagy rádobhatod asszonypajtira is,ő egész nap tud mozogni autóval(ki sem száll belőlle )
Szeva E!
Holnap hová vigyem a cd-t?Rárakom a videóklippet is.
Ha látom szolok.
Sajnállak.
basszus , mán Debrecenben is lopják a motorokat eddig itt nem nagyon vót divat
Helósztok!

Ma reggelre (2009. máj. 14 ) a Debrecen, Damjanich utca 27 alatti ház elől eltűnt a motomrom. ETZ 250 de luxe, A rendszáma: UDM 408 szine: narancs-vörös. A tank jobb oldalán van egy horpadás, vmint kicsit kopott néhol e festék. Ha vki esetleg látná akkor kérem értesítsen ezen a számon: 0670/417-68-67 ELőre is kösz. Üdv Levente
Hali mindenkinek.
repsolfan vagy?
nekem meg szerencsém volt
Egyébként az egrus művek csinál gp style kipufogót..elég jól néz ki.. Megnézheted a fotók menüpont alatt a kipufogóknál..Az a leo vince gp style az igazán állatúl szól..valahol már láttam olyat..E
nekem hitelem van remélem szerencsém is
Hát ja!mert aki sportmotort vesz az szerencsés, vagy van hitele!
vagy valami ilyesmi...
E!
szerintem meg szerencse kérdése az egész,mint ahogy az is,hogy aki sportmotort vesz,úgyis gyorsan megy,é vagy lebukik vagy nem
Az okos sün max. a kápéjemre kűdi a motort ott meg elég
hamar kiszúrják az okosságot!
Na levizsgázott ma a gépsárkány
Köszi!
vagy ,hogy a gyári kipufogóba?! , abba tényleg vésve van
Na mi van? felébredtünk?
ez is valami olyan megoldás (esetleg szitanyomás ), de a kipu az nem maszek, hanem full gyári (doboza is megvan). Akráék ezek szerint igy is csinálják, nem csak vésik/gravirozzák
akár hiszed akár nem én pont ezt mondtam neki : sok lesz ez a moci neked, ne vedd meg! de ő nagyon akarta,nem tudtam lebeszélni, remélem ésszel fogja vezetni, eddig aki látta az ismerősök közül azt mondta szépen megyeget vele ez remélem igy is marad és vigyáz majd magára és a gípre