Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Upps, most nézem csak, hogy ez egy smithi, nagyon hasonlítanak.
Nekem egy albopilosa és egy avicularia volt.
2 RAPTOR van fent, szépen szólnak, de nem is szólnak érte, (hálistennek)
Neked milyen dobok voltak fenn?
Közös műszakiztatásra hordanám majd, ezért "csak" a rendőrök basztatásától tartok.
Szasztok nincs valakinek debrecen körül eladó 44-es sport csizmája? reális áron érdekel. előre köszi
Szép a Geniculata-d !
Mit értesz basztatáson? A forgalmit azért csak nem akarja elvenni...? Van valami mód rá, hogy papírt kapjon egy ilyen, noname dob, vagy esélytelen? Mifelénk nagyon rá vannak állva a jardok. :S
nekem ez a harmadik mocim, a 3 nem gurult gyári dobbal összesen 1000 km-t de még nem szóltak. Visszont a 0 km-es 600-ast amikor vittem KPM vizsgára, ott nyikorogtak a gyári dobnak, hogy hangos. Pufffff
Nekem most az Egrus által csinált dob van fennt és igen jól szól..bár lehet csak azért mert rövid maga a dob..
Nekem martin volt fennt és volt amikor baszlattak a z750-el..Mióta hangosabb dob van fennt azóta nem szólnak..vagy csak szerencsém volt..Ki érti ezt
Noname, egy szolnoki srác csinálja majd.
milyen dobot akarsz?
Google-be írd be hogy SUPER, aztán az első találat egy nagyon jó kis konvertáló progi lesz...
Na szevasztok!
Utángyártott dob vásárlása előtt állok és érdekelne hogy kinek milyen "rendőri hozzáállás" tapasztalata van ezügyben itt a mi kis térségünkben...
Motorról még nem hallottam, de az autókról rendszeresen szedetik le nállunk a fóliát/sportdobot.
Felgyújtom a számítógépet és veszek egy abakuszt de előbb kinyitom az gáááztt Nagy lángoloó számítógépeket látok..
Faca idő van, most legalább nem rohad rám a bőrcuc, de szerintem még a szobában sem
. sejtettem,hogy lesz meló vele
A f@szom...megcsináltam faszáúl a videót..lett vagy 2giga..most meg keresek valami konvertert mert a jelenlegi nem képes ennyit komvertálni át..Addig fel sem tudom tölteni..
na megjöttem,neeeem szeressem az esőt azt vártam,mikor csúszik a motor,erre elémfordul egy hülye suzukis nő óvatos fék,jól megnéztem a rendszámát,de nem volt vészes
Fröcccsss!
Schumi,cumi!
ééébresztőőő
Jó éjt Mindenkinek Ámbörök !
Szevasztok E !
Szevasztok mindenkik
Na meek én is alszok.
Jó nyóc mindenkinek

Csápá