Garry bácsi erőcsúsztatásait volt szerencsém élőben látni
Nem semmi az arc
Bayliss meg iszonyat nagy csávó volt míg versenyzett, főleg mikor Superbike világbajnokként megnyerte pár éve az utolsó Valencia-i Motogp futamot Wild card-al
Hááát én sem tudom mindenesetre a wsbk-ban majd eldől mennyire jó a cucc..Bár kétlem,hogy az utcán használt cuccal indulnának a vb-n.Szerintem valami jó kis antihopp rendszert raktak fel meg talán kipörgésgátlót oszt csű..
Nagy mester volt T.Bayliss papa.. Meg a másik Isten Gary McCoy..
Ha jól vágom a témát akkor a honda is megcsinálta a maga kis abs-el szerelt rendszerét a cbr1000rr-re..Ha bejön nekik akkor nem lesz pite a dolog mert superbike-on nem nagyon szoktak ilyen rendszereket használni..
most ha azt mondom igen akkor kocsog leszek itt sok ember szemében
de amúgy szerintem az
Ez csak én szubjektív véleményem...nincs a Suomy-nak régóta csizmában tapasztalata
hali! csizmavásárlás előtt állok és néztem egy Suomy Extreme csizmát és kiváncsi vagyok a véleményetekre! esetleg valami tapasztalat? köszi! hullajelölt.
Egy R6R-ről van szó, ami papíron 128 Le és a tengelyen 110 lovat mértek?!
Előre is köszi!
sorry
A Suomy igaz, csak nem csizma hanem sisak
A sisak viszont nem rossz cucc
Nem semmi az arc
Bayliss meg iszonyat nagy csávó volt míg versenyzett, főleg mikor Superbike világbajnokként megnyerte pár éve az utolsó Valencia-i Motogp futamot Wild card-al
Hááát én sem tudom mindenesetre a wsbk-ban majd eldől mennyire jó a cucc..Bár kétlem,hogy az utcán használt cuccal indulnának a vb-n.Szerintem valami jó kis antihopp rendszert raktak fel meg talán kipörgésgátlót oszt csű..
Nagy mester volt T.Bayliss papa.. Meg a másik Isten Gary McCoy..
szerintem utcán lehet bejön nekik de versenyen nem tudom...
Carlos papa meg világ életében Alpinestars-ban ment
peace
de amúgy szerintem az
Ez csak én szubjektív véleményem...nincs a Suomy-nak régóta csizmában tapasztalata
de barom vagyok
mivan kijózanodtál?