szögedi halászlét.
a halat gödről hozta egy szentendrei vállalkozó,egy pásztói megrendelésre zuglón, nagykátán és gombán keresztül gödöllő érintésével ahonnan már csak egy kis kitérő (holapicsábalakikarobotos?)...na.
és onnan már tényleg csak egy ugrás a csülök.
Na szóval...ülnek egy padon a José a Robotos,a Pep ,a Maistear meg a Joci. a szájukban egy-egy jointal,és miközben nyomkodják a telefonjaikat azt mondja José:
te Joci bazmeg beirtam hogy csülök és csülök...nyomom az entert azt mégsem vagyunk ott......
majd megszólal Dénes:
biztos nincs térerő.............
mire Pep:
vagy lemerült az akksi......
erre kontráz Lacika:
fasz tudja....én innen fentről nem látom...
ülnek egy padon a José a Robotos,a Pep ,meg a Joci. a szájukban egy-egy jointal,és miközben nyomkodják a telefonjaikat azt mondja José:
te Joci bazmeg beirtam hogy csülök és csülök...nyomom az entert azt mégsem vagyunk ott......
majd megszólal Dénes:
mire Pep:
Kicsit megkésve, de Boldogságos, és Balesetmentes Új Évet kivánok az egész Brigádnak!
Most felül múltad önmagad!
a halat gödről hozta egy szentendrei vállalkozó,egy pásztói megrendelésre zuglón, nagykátán és gombán keresztül gödöllő érintésével ahonnan már csak egy kis kitérő (holapicsábalakikarobotos?)...na.
és onnan már tényleg csak egy ugrás a csülök.
a többi klubbtag is ott volt csak ők már annyira be voltak szakitva,hogy átteleportálták magukat a csülökbe.
na.
majd megszólal Dénes:
mire Pep:
erre kontráz Lacika:
fasz tudja....én innen fentről nem látom...
majd megszólal Dénes:
mire Pep:
bocs fönci....
Baszd meg ,,az a hipervándor film.