Hohenschwangau-i vár, tényleg szép! Füssen közelében van.
Erre van még egy szép vár a neuschwanstein-i kastély, Csipkerózsika kastélynak is nevezik, érdemes megnézni!
Mond le.
Kolegádat sűrübben látod (találkozol) vele mint velük.
Mond hogy külföldi rokon jött és nem tudsz elmenni.
Vagy az ufók pont akkor jönnek érted
Mivel,hogy Andri már tud táncolni ezért
Szeretettel meghívunk mindenkit a nálunk rendezendő SZILVESZTERI bulira !
A sört,és a zenét mi intézzük új számokkal tavalyi minőségben ! Pep bevállalta a sült szalonnát És nagyon remélem,hogy a beígért KIRÁLYI tatárbifsztek is terítékre kerül!
Tudod,és remélem mindenki,hogy szeretünk veletek bandázni meg minden ,de szerintem valamit félreértettél.
szilveszterkor mi nem megyünk sehova hosszu-hoszu évek óta.ráadásul házassági évfordulónk is akkor van.
a bifszteket pedig év elejére(január-februárra)igértem egy nálunk tartandó meetingre......
Erre van még egy szép vár a neuschwanstein-i kastély, Csipkerózsika kastélynak is nevezik, érdemes megnézni!
Cél a mesebeli kastély volt! Fantasztikus (motoros) utak és a látvány lenyűgöző!
Közben 'busákat előzgettél?
Neked is Boldog új évet!
Le van foglalva a hely.
Kolegádat sűrübben látod (találkozol) vele mint velük.
Mond hogy külföldi rokon jött és nem tudsz elmenni.
Vagy az ufók pont akkor jönnek érted
Ez nem kifogás
Szeretettel meghívunk mindenkit a nálunk rendezendő SZILVESZTERI bulira !
A sört,és a zenét mi intézzük új számokkal tavalyi minőségben ! Pep bevállalta a sült szalonnát És nagyon remélem,hogy a beígért KIRÁLYI tatárbifsztek is terítékre kerül!
1.Pep
2.Menyus+Gabyca
3.Busati
4.Sanza
szilveszterkor mi nem megyünk sehova hosszu-hoszu évek óta.ráadásul házassági évfordulónk is akkor van.
a bifszteket pedig év elejére(január-februárra)igértem egy nálunk tartandó meetingre......