Ma megjött Andi új bukója!
Beszarás jó fényezése van! A fehér részeken nonfiguratív grafika van ami a fény hatására a szívárvány színeiben játszik (amúgy meg nem látható!) Hogy tudnak ilyet fényezni...
Az eladó fél órát magyarázott a bukóról (elég profi volt a srác), és minden kiegészítő benne volt az árban (pinlock, bogárháló stb.), nem úgy mint otthon, hogy meg kellett vennem külön külön horror áron!
Jahhh... és mondja az eladó, hogy akkor töltsük ki a full casco-s papírt. Mondom mit? Mennyit kell érte fizetni? Nem, hát ez benne van az árban, ha két éven belűl baleset ér akkor autómatikusan cserélik! Azért ez beszarás, nem? Egyből Ferire gondoltam, milyen jól jött volna ez neked Fater! Szóval itt egy kicsit másképp álnak a vásárlóhoz úgy érzemem...
Ma voltunk vásáron és volt egy modelles kiállító is!
De mondtam, hogy csak akkor veszem meg ha tele van tankolva!
Mire Ő, mi mindig tele tankolva adjuk át a járműveket!
(Szóval volt humora a pasinak! )
Beszarás jó fényezése van! A fehér részeken nonfiguratív grafika van ami a fény hatására a szívárvány színeiben játszik (amúgy meg nem látható!) Hogy tudnak ilyet fényezni...
Az eladó fél órát magyarázott a bukóról (elég profi volt a srác), és minden kiegészítő benne volt az árban (pinlock, bogárháló stb.), nem úgy mint otthon, hogy meg kellett vennem külön külön horror áron!
Jahhh... és mondja az eladó, hogy akkor töltsük ki a full casco-s papírt. Mondom mit? Mennyit kell érte fizetni? Nem, hát ez benne van az árban, ha két éven belűl baleset ér akkor autómatikusan cserélik! Azért ez beszarás, nem? Egyből Ferire gondoltam, milyen jól jött volna ez neked Fater! Szóval itt egy kicsit másképp álnak a vásárlóhoz úgy érzemem...
Andry ! ...........de azért
Adatlapomon van levélcím! Köszi!
Ferenc! Boldog névnapot kívánok!
Bandik!
Megpróbálok legalább a meetingekre előkerülni!
Bár lehet, hogy holnaptól több időm lesz! (ma kicsit be kellett keményítenem a melóhelyen)
Meló meló és hideg
Majd talán pénteken lesz időm foglalkozni vele.
elég lassan!
A kicsit sok melót leszámítva, minden ok!
Kb. 2 hete voltam a boltod előtt, de zárva volt.
elveszett ember.......
Mizu?
De mondtam, hogy csak akkor veszem meg ha tele van tankolva!
Mire Ő, mi mindig tele tankolva adjuk át a járműveket!
(Szóval volt humora a pasinak! )