Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap is és ma is egy-egy vén f@sz akart letolni az útról! Irányjelző ki és már váltja a sávot!
Ön és közveszélyesek!
Köszönjük az infót !
Sziasztok!

Andry sokkal jobban van, levették a gépről, tudatánál van, ma elkezdik a szájon át való táplálást és ha az is rendben megy, akkor holnap átkerül a traumatológiai osztályra!
küldök egy zenét én is a lábadozóknak!

http://youtu.be/81bvLXHYrJ4
Nem , ide akartam....
Ezt szerintem a hayabusa fórumba akartad írni Feri, nem ide...
Biztos így lesz Feri!
Motort lehet még venni, inkább a testnek és a lélek kell befornia aztán kezdődik általában minden előről!
A legútóbbit én sem tudtam már kivárni és levetettem a gipszet ha bár a törést még mutatta a röntgen!
Az a baj , hogy nálunk ez már a harmadik és egyszer sem voltam hibás + egy csigolya törés.........de ha "keményedik" a helyzet , remélem tiszteletbe tartja , hogy az én személyi számom kezdődik 1 -el
Igen így volt!

Az az igazság, hogy nagyon be voltam sózva, hogy visszaülhessek a motorra.
Most már emlékszem!
Arra is hogy nem vártad meg míg begyógyúl és motorra ültél!
Csendben nyalogattam a sebeimet.
Kulcscsontom és három bordám törött el.
Lassan már én is rutint csinálok az elmúlt két évben az esésekből adodó törésekből, mert szerintem a kisebb esésekből nincs gond, de amit most a fiúk kaptak az dúrva!
Te össze törted magad 2009-ben?
Nem is emlékszem rá...
de ha megérem az 50-et akkor veszek egy busát és kezdődik minden előről.....
nekem törésenként kell tipust váltanom...
most lementünk 600-asra.
ha megint jöttök látogatni akkor chopperem lesz.....aztán?
azt még nem tudom.....
gondolom trike......
Ez nagyon nehéz döntés...

2009-ben, amikor én is összetörtem magam, nem engedtem, elfogadták!
Pedig sajnos pont ebbe a dagonyába taposom....
Szia Pipás Géza!

Nem tudok okosat mondani , mivel mindenkinek más és más a reakció ideje és a helyzet felismerése............kb 5-7méterre voltam Andrytól , ilyen távon én személy szerint már nem voltam képes semmire..........