Tanító néni az iskolában kérdezi a gyerekeket, hogy mik akarnak lenni, ha nagyok lesznek:
- Te Móricka, te mi szeretnél lenni?
- Én, ha nagy leszek, milliárdos akarok lenni, fognék magamnak egy fiatal jó kurvát, vennék neki elegáns autókat, ruhákat, cipőket, ékszereket. Tejben, vajban fürdetném, világ körüli útra vinném saját repülőmön, naponta ötször megdugnám saját privát egzotikus, luxus szigetünkön, és élnék boldogan.
A tanítónő meglepődve nem tud mást mondani, mint:
- Hááát, jól van Móricka... - zavarában azonban tovább kérdez
A vén 50 éves Vas Gábor bőkezű meghívása vasárnap du. 2 óra!
1.) Fiveurban
2.)Jocikirályék.
3.)Zorroék (de csak úgy tudjuk képviseltetni magunkat ha valaki lesz szives és szorít nekünk két helyet mert a BKV már nem jár odáig!)
4.) Sanza
5.)pep+pam.
6.) Gaborxx
7.) Andry.
8.) Maistearék
1.) Fiveurban
2.)Jocikirályék.
3.)Zorroék (de csak úgy tudjuk képviseltetni magunkat ha valaki lesz szives és szorít nekünk két helyet mert a BKV már nem jár odáig!)
4.) Sanza
5.)pep+pam.
6.) Gaborxx
7.) Andry.
1.) Fiveurban
2.)Jocikirályék.
4.) Sanza
5.)
1.) Fiveurban
2.)Jocikirályék.
4.)
- Te Móricka, te mi szeretnél lenni?
- Én, ha nagy leszek, milliárdos akarok lenni, fognék magamnak egy fiatal jó kurvát, vennék neki elegáns autókat, ruhákat, cipőket, ékszereket. Tejben, vajban fürdetném, világ körüli útra vinném saját repülőmön, naponta ötször megdugnám saját privát egzotikus, luxus szigetünkön, és élnék boldogan.
A tanítónő meglepődve nem tud mást mondani, mint:
- Hááát, jól van Móricka... - zavarában azonban tovább kérdez
-...és te Erzsi, te mi szeretnél lenni?
- Éééén? …….Én a Móricka kurvája!
1.) Fiveurban
2.)Jocikirályék.
4.) Sanza
5.)pep+pam.
6.) Gaborxx
7.) Andry.
8.) Maistearék
Úgy gondolom nem kell tovább húzni a dolgot. Tehát a Vas ünnepség VASÁRNAP 14:00-kor kezdődik a Bableves Csárdában.
Egy fontos info a Csárdával kapcsolatban, nem nagyon van térerő!
Jöjjön mindenki
Szevasz lotyó.
Hát hol a rtkesben tekeregtél 2 éve el vagy tünve.
Nem mondtam le róla csak men vagyok még mindig milliárdos
Majd leverem rajta
Bocsi skacok de nem találom a listát. Már aszemetet is át turtam.
Max osztozzatok aki az erősebb alapon.
Dev. Máskor ne közösködj és lesz olajad.
De azért nincs harag.
Érdekes hogy XX-e van de busmanja még elvétve se!
1.) Fiveurban
2.)Jocikirályék.
4.) Sanza
5.)pep+pam.
6.) Gaborxx
7.) Andry.
Ez a Vas gyerek olyan ajándékot kért tőlem, hogy én lehet, hogy el sem merek menni!
https://maps.google.hu/maps?sa...
remélem jó lett!
1.) Fiveurban
2.)Jocikirályék.
4.) Sanza
5.)
1.) Fiveurban
2.)Jocikirályék.
4.)
2.)Jocikirályék.
3.)
4.)