Úgy látom jobbnak ha a Vasas Party-t inkább szavazásra bocsátjuk, többen jeleztétek, hogy szombat nem biztos hogy mindenkinek olyan jó ezért arról kellene dönteni, hogy szombat vagy vasárnap ünnepeljünk. Na tehát kérek mindenkit arra, hogy legyen szíves firkálja le mit akar:
Délután 2 óra játszik mind a kettő nap( gyengébbek kedvéért: ebéd lesz )
Ezennel megnyitom a szavazást!
Jocikirályék- vasárnapra voksolnak....
Úgy látom jobbnak ha a Vasas Party-t inkább szavazásra bocsátjuk, többen jeleztétek, hogy szombat nem biztos hogy mindenkinek olyan jó ezért arról kellene dönteni, hogy szombat vagy vasárnap ünnepeljünk. Na tehát kérek mindenkit arra, hogy legyen szíves firkálja le mit akar:
Délután 2 óra játszik mind a kettő nap( gyengébbek kedvéért: ebéd lesz )
Ma be kell jelentenem, hogy a kérésetek eljutott Vas barátunk szelektív fülébe. És megkért, hogy tolmácsoljam:
JÖVŐ HÉT SZOMBAT SZÜLINAPI UTÓ PARTY BY VAS GÁBOR,
a helyszín Bableves Csárda Alstótold ahol vár mindenkit szeretettel (még engem is) egy laza kis nasira, a pontos időpontot elfelejtettem de mihelyst a tudomásomra jut felkarcolom. Ennyi
Mi lett a V2 hangú dobbal? Amúgy meg épp mondani akartam, hogy az egyik haverom a létező leghangosabb kipufogót akarta a zx10r kawájára, mondtam neki, vegyen ilyet, meg is vette, 2 hét után eladta, mert nem bírta elviselni a hangerőt...
2.)
3.)
4.)