tátáttáttátátátáááááá
közhirré tétetik:
Aki a munkahelyemen keresne,az ne tegye!
A Király új rezidenciába igazolt!
Bővebbet majd személyesen mindenkivel.
Sajnálatos módon ez bárminemű előfordulásunkra is rányomja bélyegét.......
De igyexünk!
Tátátátátttátátttátátáááááááááááá......
Nem szép, de praktikus és ha valaki neki indul 4-5 ezer km-nek, valószínű az egyik, ha nem a legjobb választás. Saját tapasztalatom amúgy nincs!
Az olasz motorokkal én úgy vagyok, mint a francia kocsikkal, jó-jó, de szívjon vele más.
Idén nem megyek túrázni, a tavalyi Korzika sokat kirántott a zsebemből! (~250 ezer Ft)
A muraui csak 4 napos volt, az én szóhasználatomban az egy "kiruccanás"!
Esetleg szeptemberben, addigra talán rendeződik anyagi helyzetem...
Murauban találkoztam Abdullal anno! Akkor is Szardíniára mentek, ha jól emlékszem! #7. hozzászólás http://www.sportmotor.hu/motor...
Tavaly Korzikán, enyhe túlzással mondhatom, minden második motoros Gs 1200-vel nyomta. Inkább a Cruisereket tudtuk megelőzni. Szóval bennem érik az elhatározás a túra enduró szegmens felé! Rammstein cimbora annyira felbuzdult, hogy vett egy Gs 1150-t.
A jelenlèti ìves ügynek lett ez a vège!?
közhirré tétetik:
Aki a munkahelyemen keresne,az ne tegye!
A Király új rezidenciába igazolt!
Bővebbet majd személyesen mindenkivel.
Sajnálatos módon ez bárminemű előfordulásunkra is rányomja bélyegét.......
De igyexünk!
Tátátátátttátátttátátáááááááááááá......
2012.06.15-16-17 hétvége. Indulás, péntek reggel 9 órakor az M3-as Shell benzinkúttól. További csatlakozási pontok: hatvani MOL benzinkút, nagykállói MOL benzinkút.
Szállás
1.Andry
2. Zsu & Zo
3.
4.
5.
6.
2012.06.15-16-17 hétvége. Indulás, péntek reggel 9 órakor az M3-as Shell benzinkúttól. További csatlakozási pontok: hatvani MOL benzinkút, nagykállói MOL benzinkút.
Szállás
1.Andry
2.
3.
4.
5.
6.
Az olasz motorokkal én úgy vagyok, mint a francia kocsikkal, jó-jó, de szívjon vele más.
Idén nem megyek túrázni, a tavalyi Korzika sokat kirántott a zsebemből! (~250 ezer Ft)
A muraui csak 4 napos volt, az én szóhasználatomban az egy "kiruccanás"!
Esetleg szeptemberben, addigra talán rendeződik anyagi helyzetem...
Kévét sütit kérd tőle,hogy hozzon...
Ja szendvicset se feledje, mert anélkül nem dolgozunk...
Akkor inkább egy multistrada 1200!
Idén is mész nagyobb turára mint pl. Murau?
pénteken 9 órakor mehetünk hozzád, amit megbeszéltünk?
üdv BB
próbálkozunk
Tavaly Korzikán, enyhe túlzással mondhatom, minden második motoros Gs 1200-vel nyomta. Inkább a Cruisereket tudtuk megelőzni. Szóval bennem érik az elhatározás a túra enduró szegmens felé! Rammstein cimbora annyira felbuzdult, hogy vett egy Gs 1150-t.