Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.....
Azért írj negatívumokat is róla:
Sajnos vannak hibái is.......
Hola
Hy Mindenki!
Hát igen, szerintem itt mindegyikünk tudna más stílusú motort is a garázsában tudni, de a keretek szükösek vagy a másik, hogy sűrűn cserélgetni kell őket ami szintén költséges mutatvány!
Összehozzuk tutira,legalább lenne valami cél mit is akartok,nekem 8-ééve van meg millió ilyen olyan motort kipróbáltam és végül mindíg az lett a vége hogy igaz kicsit nehezebb,meg felül gyengébb,de úgy fordulok vele úgy lavírozok mint egy robogóval,nem ázok nem fázok,potrohos testem olyan kényelmesen van mint atom,igazából csak pályán van ellenfele,műszaki probléma számomra ismeretlen,kell e ennél több.
persze nekem is csorgott a nyálam a tuono-után,aztán leszerveztem egy közös mocizást és véget is ért a tűz, kibéreltem egy supermotót,3-nap alatt 600km nyomtam vele,semmi gond nem volt mégis rájöttem nekem ez való kb ennyi.
Na pont ezért vagyok rá kiváncsi!
Általában én is higgadtan megyek!

(Nem igaz srácok!? )
Egy busához képest gyík de mivel 200felet nagyon ritkán megyek,meg amúgy is manapság az ember lapít nemhogy száguldjon,igy aztán végkép nem zavar.
Nem beszélve arról hogy igazán alul dolgozik 80 és 150 között amit a legtöbszőr használsz ez benne a tuti olyan nyomatékos mint egy V2 csak sor négy finomságú.
Ahogy Pohi írta egyszer ha akarom túra gép,ha akarom sportmotor.
Biztos baromi kényelmes mert erre csinálták, és a power is ugyan annyi mint a mostanimban, pont ezért vagyok kiváncsi rá!
Ha végre összejön hogy együtt menjünk valahova annyit mész vele amennyit akarsz,még az asszonyka is felülhet
Csak aztán kezd gyűjteni a lóvét mert másra nem akar majd ülni olyan kényelemes hátul
na látom sehol senki
megyek
jó éjszakát mindenkinek
ÁÁÁÁÁhhhhh... kápíse!
a fordító nem mond igazat
az a történet,hogy a Perui testvéremnek aki Julio próbálom
elmondani,hogy hol találja meg a Club 130-ot
és azért írtam neki,hogy -Szia Julio-,hogy tudja,hogy jó helyen jár
mert nem tudom ,hogy a Perui Google is azt mutatja-e neki is mint a mienk nekünk
most már értitek?--¿Lo entiendes ahora?
Pedig de kipróbáltam volna a motorodat!
De kár hogy nem vótam
fogadjunk
Fogadjunk
nem -nem
Szia július
nem érted mi?
Hola Julio