Ja mostmár csak Vas-t kéne elérni, ugyanis reggel óta nem tudok vele kapcsolatot teremteni, biztos elnyelte a főd. De remélem hamar vissza dobja mer nem tudom hogy mikor akar holnap indulni.
Ahogy így telefonálgattam holnap leszünk vagy 6-8 a klubból!
Viszont megtudtam egy nagyon fontos dolgot!
Fehérváron disznótoros fesztivál lesz! Főtéren vágnak disznokat és nagy kedvezményel lehet kajálni, gondoltam megoszotom veletek, majd eldöntjük merre... (gondolom Vas Úr számára innen nem kétséges a részvétel! )
Amúgy a lidlibe vannak motoros cuccok megint, én még sose vettem ínnen ilyet, de most van vesevédő 1800.- ért és szerintem semmiben nem különbözik a motorosbolti 3000-4000 forintostól!
A másik, hogy van tanktáska 8000.-ért és szerintem ez is megéri, van hozzá vállpánt, sőt ha akarom akkor szét szedem és van hozzá kettő vállpánt amivel teljesértékű hátizsák lesz. Tartozékként ezőzsákot is adnak hozzá (de esőben ritkán motorozunk, legalábbis engem eddig elkerült), ami átlátszó és igy esőben is láthatod a térképet, szóval szerintem elég jó pofa és ezért motorosboltba símán elkérnek 35 000.- is ha nem többet...
Mondjuk arra kiváncsi leszek mennyire bírják majd a mágnesek benne, de ha mást nem kiszedem a régiből és átrakom, de nyóc ezerért kérem szépen...
Hogy hogy csak nem repütök valamerre Dev?
Mert én sajna melózom még. Igaz meddig nem tudni, gondolom hallottátok a csoportos létszám leépítést a reptéren
Amúgy ma motoroztam egy legendával, és felraktam az új amcsi kipuffogót is!
Elég baszatos a hangja, persze semmi E betű vagy ilyesmi....
Simán álló helyzetben is visszadurrog és nagyon fúrcsán sziszeg amikor vissza engedem a gázt! Érdekes...
Ha valakit érdekel esetleg csatlakozzon hozzánk 15-én (csütörtökön), megnézzük a motorozz.hu-s gyülekezöt a Budaörsi kúton. A felvonulásban nem kivánunk részt venni (a franc se akar lépésben lemenni a velencei tóhoz), ezért inkább leválunk 11-kor és motorozunk valamerre ( esetleg lemehetünk utánnuk ahol pörköltel várnak mindenkit), mondjuk az a Környei "gyors" nem volt rossz a múltkor... Szóval akkor miért megyünk a találkára? Csak azért mert ilyenkor sok olyan kuriózum motor összegyűlik amiket féltve öriznek egy grázsban és csak évente 1-2 szer sétáltatnak meg!
Az idő szépnek igérkezik úgyhogy mi biztos megünk!
Ha valaki csatlakozni akar akkor a McDonald's elött leparolunk ahol szoktunk M1-M7 Agip kútnál 10-kor.
Erröl lenne szó:
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4482&session_i
d=
Jó napot Mindenkinek!
Ha valki meggondolná a jövöheti motorozást 4 nap Zadar nem mondanak rossz időt! http://koponyeg.hu/f/103186952...
15- 19 fokot mondanak
HOLA,SALUDOS a todo el mundo