Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van na este van és 400km után vagyok
Azt akartam mondani,szeptemberi kanyargózáson ott szeretnék lenni
augusztusban
Elméletileg az augusztusi kanyargózáson ott leszek én is ha a melóhelyem is úgy akarja
Na elég mostmár menek aludni! Jó éccakát mindnek
10kor elindultunk haza, először elmentünk egy látványútra ahol Vas tanár Úr rögtönzött földrajzórát tartott a vihar által letarolt fákról. Tényleg félelmetes látvány hogy mire képes a természet...

Aztán fogadom össze állt egy cella

Igaz Robotos
Coldrex hát valami bővebben nem lehetne?!

Ha jössz valami motorozásra velünk esküszöm

Egyébként neked is szép estét
Szép estét mindenkinek!
Nekem már nincs kispajtás épp azt papoltam, hogy 203Ft-on visszafizettük nemrég!

Figyejjéé
Hát igyekezz mert svájci frank alapú kölcsönöd van!
Köszi a jelzőt

És halljak meg megadom a pénzeteket
Nem is igaz
Pár kép a storyhoz:
Te nagyon hülye vagy Dev!

Vasárnap:

Arra ébredtem reggel, hogy valaki baszogtatja az ajtót (persze Dev volt), már amikor a pisztolyomért nyúltam volna rájöttem hogy nincs is pisztolyom, és hogy a fáradságtól szédülök... ja kb. 4 órát aludtunk ugyanis hajnali fél 3-kor(!) csekkoltunk be a szállodába!
Két szobával arrébb már Robotosék fenn voltak (vagy is nem aludtak semmit mert ha aludtak is volna akkor medvével álmodtak volna aki kuvára horkol...).
A szállást átszámolva 6 ezer körül volt / fő, de ebbe svédasztalos reggeli is volt, persze öregbítettük országunk jó hírnevét és bezabáltunk!

10kor elindultunk haza, először elmentünk egy látványútra ahol Vas tanár Úr rögtönzött földrajzórát tartott a vihar által letarolt fákról. Tényleg félelmetes látvány hogy mire képes a természet... derékból eltörni azokat a hatalmas fenyőfákat, na mindegy szomorú látvány volt.

Aztán ugyanazon az úton vissza, de megint megszítuk mert nem engedtek vissza a historic rally miatt, úgyhogy off-road megint át a hegyen! Azt hittem kasztál a tank mire vége lesz!

Visszafelé persze trafipaxal is találkoztunk (erre szlovákiában mindig lehet számítani). De megúsztuk és Cered felé átmentünk Ózdra és persze a McDonald's ban adtunk a kalóriáknak majd Pásztó ahol láncot spréztünk és Gabi meghívott mindenkit egy fagyira, de addigra már nem volt egy porcikánk ami ne fájt volna. Elköszöntünk és szép "lightosan haza poroszkáltunk!

De szerintem nagyon nagy élmény volt például átmenni a Tátrán sötét plexivel úgy hogy már Zakopanéban látszott a lehelletünk...
Ezek felejthetetlen élmények szerintem, ilyenekre emlékszik az ember egy életen át!
és nem pici az arcom.
a mocimról meg csak annyit hogy sokkal szebb a hangja mint a tiednek!
van fent rólam fain kép!
és az arcomat is ismered.......
Egyébként Majré barátom tegyél fel fain képeket magadról meg a bringákról hadd lássuk pici arcod!

Itt a club-ban mindenkinek kötelező! (de ezt a fönci mondta nem én) pssszzt
hogy kell érteni?
Családi progi volt.

Már nem tudok írni sem
Azért volt nálam 30rugó csak az ilyenkor édes kevés
Főleg hogy szlovákba meg lengyelbe nem naon fogadják el.

És a terv szerint én szombat estére hazaértem volna. vasárnap reggelről családi prigi vola Nagymaroson.

Az utolsó kijelentést pedig tudják, hogy kell érteni