Most van egy kis időm ha nem zavarja a népet (és királyunkat) pár sorban leírnám a túrával kapcsolatos élményeimet.
Először is sirály volt
Hát hogy is kezdjem, ..... úgy volt, hogy én nem is megyek . De eztán meggyöztem magam, hogy legalább egy darabig elkisérem őket aztán majd szombat estére hazaérek.
Tehát Hatvani Mol kút találka onnan uzsgyi Vast felverni az ágyból (hogy legyen túra vezetőnk) aztán a tervek szerint irány aggtelek. Szerintetek hány ember hozott térképet?
A cseppkő meg nem nézése után nagy ebéd szép időben majd induló slovensko republika. A szép idő kb. 10Km után elmúlt de legalább jött helyébe eső . Jó sok!
Itt már kezdtem gondolkozni hogy lehet le kéne vállnom a bandáról de féltem a papírozástól . ÁÁÁ mit nekünk eső,go tovább meg kell hódítani a hegyet haladtunk is szépen ( abban a szá..a ba..ott esőben) de nem baj várt a legjobb szakasz a motorosok egyik új paradicsoma. Zsír új fekete aszfalt néhol 30cm vastagon, szép táj, hajtűkanyarokkal megtűzdelve. Aha,ehelyett NAGY BÜDÖS tábla kinnt hülye gyerek autóverseny, húzzá a dzsindzsásba persze az egész kurva szakasz ami új,el kell foglalni nehogymár jól érezze magát az ember. Mindegy jó lesz a mellék út is az is szép kanyargós jaa, kár hogy a mókusok gyorsabban haladtak mint mi. Nem baj csak keményen nem számít az eső. Egyébként innen már nem akartam elhagyni a csapatot mer rájöttem hogy a pénzem szerintem még benzinre se lett volna elég hazáig. Dehát mire valók a barátok köszi! Olyan délután hat fele oda is értünk Poprad-ra és kezdett sütni a nap tíz percig
Asszem itt kezdett egy kicsit a cérna elszakadni mindenkinél de nekem mondta Zorro hogyha megérkezünk meghív egy sörre ez teljesen átlendített a holtponton Aztán tovább indultunk végre az utolsó kis utunkra a célállomásra Zakopane-ba. Szerintetek esőben
Ja majd elfelejtettem egy dolgot Zsu-nak volt egy sexi szoknyája szemetes zsákból Bocs Zsu ezt nem hagyhattam ki!
De aztán végre megérkeztünk az olcsó és sok szállás paradicsomába
És kisütött egy hajszálnyit a nap is Ez ám a jó hely itt minden zsír lesz vége a szenvedésnem tutti a hely!
Leszámítva ,hogy az össz lengyel népesség eze az egy helyet nézte ki magának pont mostanra valami b..i ünnap miatt. Ezért még ha a két csajt ott hagytuk volna fizetségül akkor sem tudtak szállást biztosítani. Végső elkeseredés McDonald's A padon jó sok hely volt simán elalszunk ott nem számít fő a vidámság
Csak Kb éjfél fele kezdett a remény a vidámsággal együtt eltünni pici orcánkról helyette piros pozsgás lett mer kezdett híves lenni
És ezek a rohadvány lengyelek nem elég hog nem adnak szállást még mutogatnak is hogy kérdezd meg a szomszédot ott biztos van hely!
Na elég volt szép volt jó volt lengyel. Induló hazafele Zorrro még egy utolsó próbát tett. vazzeg és bejött lett szállásunk. Bár Poprad-on de lett! El se hittük
Esti nagy búscúzkodás a jól megérdemelt söröm is bőr alá került irány az ágy. Szerencsére most nem Vassal voltam egy szobában így csendben tudtam aludni. Ugyanez Robotosékról nem mondható el
Dehát ők akarták.
Én reggel előbb keltem mint a többiek és húztam haza de már szép napsütéses időban.
Utóirat: kis csapatunk elég vidám volt a megpróbáltatások ellenére és végig ment persze egymás szivatása (kár hogy nem volt ott Gáborxx) csak vicceltem De tény hogysokkal többen még jobb lett volna. A vasárnapi moccozást pedig írja tovább aki akarja hülye köcsögök....
Itthon!
Nekünk 900 km. lett a vége!
Nagyon sok élménnyel gazdagodtunk a 2 nap alatt! Szerintem könyvet lehetne róla írni (rémregényt ), elvégre is ki motorozott már egyhuzamban majdnem 1 napot!
Vas Gabinak köszönjük az idegen vezetést (és a fagyit) ja és a láncsprét is...
mindenesetre érdekes tura leirás volt.
köszönjük.
ui:
miért indulsz el pénz nélkül?