Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor majd beszélünk.....
új királyi koronánk:
Szép napot mindenkinek
Hello!

Persze King!
Mondtam, bármikor....
te ati......
a napokban kéne menni....nem? (táltoskiegészitőkért..)
bár tudom hogy nem tőled függ,mert én dolgozok mint az állat.....de ha lesz egy szabad délelőttőm,vagy délutánom....akkor betársulsz?
abrakadabratarhonya.....
Csiribiricsötészta!
helló klub!
Csőő mindenki

Zorró.
8,vagy 1/4,9 kor. KB.

Várlak már nagyon
Hello

Pep!
Mikor nyitsz holnap?
Mert lehet beugranék hozzád és vinnék néhány poharat!
(amit szilveszterkor megígértem )
Nem tudom miért irja ki....
Max ujra feltöltöm....
akkor Mackó konvertáljál!
nekem is aztat írja!
Maci!
csak az én gépem szar?
azt irja hogy konverttálás alatt.....
köszönjük szépen királynőm nevében is!
Én már megbontottam egy serecskét....
Ne búsulj ezért van az embernek párja. Kb két mondatával simán fel tudja az ember idegrendszerét húzni, hogy majd szét b@sz az ideg és még nem is kell érte fizetni.

Ja és ilyenkor kell elvonulni az alkohol mámorában és lassan feltöltődni a szezonra
Te ilyenel már találkoztam és nem értem én sem... lehet kib@szásból a szám tulajdonosának vagy tudom is én....
Miért jó ilyet csinálni!?
ezt a horvátok már legalább 10 éve játszák az emberekkel!
(Na azért bevallom felhívtam! Soha életükben nem volt motorjuk és azt sem tudják mi az a hayabusa! kamu hírdetés.... )
Ez a hírdetés Drága barátom engem már nem érdekel... )
Estét !
Hosszúak és unalmasak ezek a téli esték .
Jó estét!
Az előző témához:
kollégám ballag téli estén hazafelé, Móvárról Csorna felé...sebessége kb 110 km/h...az úton szinte senki...érkezik mögé egy személyautó...szigorúan a seggébe kb 5 m-re követi...vízfelkap 150 km/h...autó mögötte...180 km/h...autó mögötte...közben vasúti átjáró kb 130-cal, megint 180...villogó bekapcsol a Borában...leszorít...közli a videó rögzítését, és a közlekedési szabálysértést, és a feljelentés megtételét...vicces nem?

Uram Királyom!
Gratulálok a királyi mennyegzőhöz, ahol a Királynál már csak a Királyné volt szebb... nembeszélve Pep és Atix kolléga szépségéről...
Kívánok édes rabságot a házasság tömlöcében, és sok-sok boldogságot!
Extra korlátozott kiadás.