Persze az nem említettem hogy nem tudok motorozzni csak szeretek...
Egyébként a múlt héten mentem Andryéval egy kört ( a bukóval is), de azért két kanyar kevés arra hogy messzemenő következtetéseket tudjak levonni a bukóról! A motor meg teljesen ugyan az mint a régi (ezzel most vitát fogok kiválltani), de tényleg legalábbis az ülés pozició és az érzet, persze a futómű, fék, stb. az más!
Oké, köszönöm!
De én arra gondoltam, hogy kerek legyen a történet, lehetne egy tartósteszt mondjuk jövőnyáron az új motoroddal együtt, nem sokra... végülis mi az a pár hónapocska....
Arra gondoltam hogy ha akarod elviszed egy körre az én sisakomat kipróbálod és meg tudod nézni hogy tetszik-e vagy érdemes-e annyit költeni rá. (x-spirit 2)
Én a te helyedben azért benéznék a szembe szomszéd boltba is.(nekem szenbe és nem a Motorrad)
És most nem röhögni! de a HJC 2010 sisakjai nagyon ott vannak.
100000 ért csúcs kategoriás karbon kupakot kapsz.
Csá.
Hát a telefont nemismeri kend
Lehet hogy kávézni voltam.
Mert ugye nem irhatom ki hogy : Kávézni mentem Rögtön jövök.
meg hogy a sisak tényleg tudja-e azt amit igértek vételkor....
tényleg nem változott meg az évek alatt!
régen is jobb volt nála egy honda ...és most is jobb!
ugyhogy kötelező!
(de majd csörgessetek meg léci ha véletlenül ide irom fel a husrendelést!)
Egyébként a múlt héten mentem Andryéval egy kört ( a bukóval is), de azért két kanyar kevés arra hogy messzemenő következtetéseket tudjak levonni a bukóról! A motor meg teljesen ugyan az mint a régi (ezzel most vitát fogok kiválltani), de tényleg legalábbis az ülés pozició és az érzet, persze a futómű, fék, stb. az más!
De én arra gondoltam, hogy kerek legyen a történet, lehetne egy tartósteszt mondjuk jövőnyáron az új motoroddal együtt, nem sokra... végülis mi az a pár hónapocska....
Na mit szólsz?
ma voltam a boltodnál de te nem!
El voltál alkatrészért nem baj majd máskor!
Arra gondoltam hogy ha akarod elviszed egy körre az én sisakomat kipróbálod és meg tudod nézni hogy tetszik-e vagy érdemes-e annyit költeni rá. (x-spirit 2)
(hogymegpörget..)