szép...khm..."szebb napot mindnyájatoknak!(esőmenteset!)
nem arról van szó,hogy nem akar!csak dolgozik a lelkem és ha este nem kerülünk ágyba időben akkor a másnapi melója kissé akadozó lesz...
de sajna ez a probléma hamarosan engem is utolér....(mert a mostani melóm ugy tünik kifutotta magát...(melót keresek ezerrel,mert a tétlenséget is meg a pénznélküliséget is gyülölöm.)
de ha nem jön közbe semmi akkor este ott leszünk!90%
Szintén kellemes napot.
Gabikám vasárnap remélem az idő kegyes lesz hozzánk , itthon már aláírattam a kilépési engedélyem. A bakonyba meg végeztek az aszfaltozással, úgyhogy lehet koptatni a gumik szélét.
Jó Reggelt!
A Gábor szülinapos és a motorozós képeket el tudjátok nekünk hozni? Léccci léccci
Zorroné
majd a következő!
ha mégis tudok menni jelent kezek....
RENDBEN MAJD MÉG PONTOSÍT...
Holnap (szerdán) meeting lesz a Mekdonáldsz-ban a szokott helyen!
De mikor? Mi úgy 8-9 körülre gondoltunk...
1, Zorro és Zsuzsi
2, Robotosék
3, Andryx
4, Atix
5, Jocikirályék
nem arról van szó,hogy nem akar!csak dolgozik a lelkem és ha este nem kerülünk ágyba időben akkor a másnapi melója kissé akadozó lesz...
de sajna ez a probléma hamarosan engem is utolér....(mert a mostani melóm ugy tünik kifutotta magát...(melót keresek ezerrel,mert a tétlenséget is meg a pénznélküliséget is gyülölöm.)
de ha nem jön közbe semmi akkor este ott leszünk!90%
Ahogy elnézem a következő 30 napot nem kell nagyon kitolni a vasat a garázsból.!
Gabikám vasárnap remélem az idő kegyes lesz hozzánk , itthon már aláírattam a kilépési engedélyem. A bakonyba meg végeztek az aszfaltozással, úgyhogy lehet koptatni a gumik szélét.
jól van Ati látom éjjel haza értél.....
Holnap (szerdán) meeting lesz a Mekdonáldsz-ban a szokott helyen!
De mikor? Mi úgy 8-9 körülre gondoltunk...
1, Zorro és Zsuzsi
2, Robotosék
3, Andryx
4, Atix
ÓÓÓÓÓÓ
Mit tettél vele