huh....
hát a gyógyulás már 99%os....
most nem részletezném mert 52 es karu barátunk megint kiborul(mert a szive is 52-es)de én már megvagyok!két év mulva kiveszik a vasakat is belőlem és akkor már süti minden...de most is pikk-pakk vagyok!
a moci meg még bizonytalan...(mármint hogy mikor áll lábra)
sajna ugy tünik hogy ez a szezon ha nem is marad ki,csak a vége körül lesz velem teljes.
de akkor aztán akkora buli leszz!DE AKKORAAAAAAAAAAAAA!
végülis úgyvolt....
mert mire engem elvittek,addigra mindenki el tudott szívni egy pár cigit...(csak nekem nem adtak a rohadtak)mer állitólag a tüdőmben lévő bordáim elengedték volna a füstöt.....
a fát nem hoztuk el...
viszont egy nemnormális haverom(csakolyanvan)elment oda és a törött xx dirib-darabokat felakasztgatta a fára,ettől ugy néz ki mint egy karácsonyfa!
a moci meg most tényleg nem a legjobb formájában leledzik....(kell rá egy kis polir)
de reményeim szerint záros határidőn belül meggyógyul.....
mert már unom hogy mindenki mindenhova nélkülem megy.....
Majd Ő elmondja
Akkor mi is itt szoktunk megállni
Kicsi a világ
Majrécsík (méltán tisztelt Jocikirály) barátunknak sok sikert és 1 nagy kalappal mai napra
Látom, új fórumozónk van! Beavató szertartás?
Megnyugtató. A plusz vas meg addig is véd majd.
Addig lehet eljutok pestre is.
hát a gyógyulás már 99%os....
most nem részletezném mert 52 es karu barátunk megint kiborul(mert a szive is 52-es)de én már megvagyok!két év mulva kiveszik a vasakat is belőlem és akkor már süti minden...de most is pikk-pakk vagyok!
a moci meg még bizonytalan...(mármint hogy mikor áll lábra)
sajna ugy tünik hogy ez a szezon ha nem is marad ki,csak a vége körül lesz velem teljes.
de akkor aztán akkora buli leszz!DE AKKORAAAAAAAAAAAAA!
fontos dolgot kell intéznem..(majd referálok!)
mert mire engem elvittek,addigra mindenki el tudott szívni egy pár cigit...(csak nekem nem adtak a rohadtak)mer állitólag a tüdőmben lévő bordáim elengedték volna a füstöt.....
És hogy álltok a gyógyulással? Ez a szezon?
Merre történt?
viszont egy nemnormális haverom(csakolyanvan)elment oda és a törött xx dirib-darabokat felakasztgatta a fára,ettől ugy néz ki mint egy karácsonyfa!
a moci meg most tényleg nem a legjobb formájában leledzik....(kell rá egy kis polir)
de reményeim szerint záros határidőn belül meggyógyul.....
mert már unom hogy mindenki mindenhova nélkülem megy.....
De szerencsére megúsztad.
Motor látom elfáradt.
Nagyon szép hely.