Szep! Tetszik!
Tegnap elnezegettem az enyemet muszaki vizsgan, allok mellette a vizsgabiztossal egyutt es csak ugy sontan megszolalok :" k.rv szep ez"! . Nem volt rohoges kicsit sem
Joo estet mindenkinek!
Egy erdekesseget hagy osszak meg Veletek. Tegnap eljutottam odaig hogy elhataroztam kell vennem egy 16vagy 17 sx ktmet vagy husqit. Atalakitani kicsit hogy jo legyen hard enduroban es a regi exct eladni.
Namost, a problema csak annyi volt hogy nincs plusz penz ra, pedig anelkul nem megy ez az ujitas. Exc megy, lesz belole 800, de kell meg kb 500. Na hat igazabol ez csak akkor a tuonobol lehetseges. El kell adni es kesz! Neki is alltam megnezni az arakat. Gondoltam eladom 1.1 max 1.2ert akkor mar franko. Erre mit latok? 6000eur alatt nincsenek factory tuonok! Ez 2008as vagyis nem mai csirke, de durva arak vannak! Ha ez igaz akkor nem is adom el, hanem meg varok vele. Km nagyon keves van benne, minden csili vili, ugyhogy franko minden. Lehetseges hogy azmiatt van ilyen ara mert keves volt belole? A nem factory tuonok ara ha jol lattam azert joval lejjebb van.
Nem tudom, lehet megis most kellene eladni amig ilyen jo ara van. Doktor ur olyan bizonytalan vagyok
Sziasztok!
Eladó sorba került 2db gyári,kipuffogó tartó konzol. Motoron még nem voltak.
Csak a fotó miatt bontottam ki az egyiket.
Eladó vagy Tuonos cuccra cserélném 2007-es a vas.
Ami cserébe érdekelne az egy üléspúp vagy az eredeti,kicsi plexi.
Köszönöm megoldódott.