Igen úgy néz ki jó lett :) Köszönöm a gyors kiszállítást!
Szétszedtem, kitakarítottam, kapott új szimeringet, porvédőt, új olajat....úgy néz ki nem engedi el.
Ha már itt vagy, akkor megkérdezem a távlati vagy eshetőleges beszerezni valókat:
Gyári kipufogó?
Felső kormánykifli?
Kormány csutkák? Majd próba után kiderül kell e....de lehet csak a bakon állt ferdén a motor szerelés közben
2002 évjáratú Yamaha r1 gyári eredeti teleszkóp pár (30.000 Ft). A teleszkóp chrome csövén bemaródások vannak, a szimeringnél gyöngyözött az olaj. 1000-es olajos polírral esztergagépben valószínűleg helyrehozható. A teleszkóp egyéb alkatrésze hibátlan. Ki lett takarítva, olaj nincs benne. Telefonon és emailben is elérhető vagyok. Posta utánvétel +2000 Ft.
üdv ! keresek honda cbr 600 f4 i-hez 2001-től komplett gyári idomszettet ,(vagy 1-1 darab is érdekelhet ) , lehet fényezett is, vagy kissé sérült is nem számít , színezés teljesen mindegy melyik évjáratúé. első+hátsólámpát, bal hátsó komplett lábtartót, tükröket, indexeket, esetleg műszerfalat is, ( telefon: nulla-hat-harminc- 69-nyolc-33-nulla-9 )
Sziasztok láttatok már ilyet zsír új 500km ment brembo tárcsa eredeti uj brembo betétekkel rendeltetésszerű használat. A hátsó tárcsa is brembo és a betét is az tökéletes de az első tele van ezekkel a sérülésekkel. Foggalmam sincs mi lehet garanciába kicserélik igaz?
HONDA NTV650 REVERE-hez keresek alkatrészeket! :)