Sziasztok! EXIDE akkumulátor márkával van tapasztalatotok? Egy motorszerelő szerint az élvonalba tartozik és mégsem annyiba kerül, mint egy Yuasa. Most tavasszal kellene majd vennem egy YT7B-BS aksit DRZ400S-hez és arra gondoltam, kipróbálom az EXIDE-et. Köszi! https://www.exide.com/
Sziasztok!
Honda CBR 125R-hez hol tudok első-, hátsó fogaskereket és láncot venni. Budapest környékén. ?
Első Fogaskerék adatai: 15 fog 23801-KBP-900
Hátsó :42 fog 41200-KPP-860
Lánc: 124 szemes 40530-KPP-901
2006-os modell.
eladó suzuki gsxr 600 -750 k4 - k5 és stb ?.... tipusokhoz eredeti fényezésű 5,5 colos hátsó felni , tökéletes állapotú lánckerékkel, féktárcsával, és menesztőgumival koszos állapotban . a felni 2004 /6 havi. csak személyes átvétellel !!! ár 25000 ft. érdeklődni csak telefonon !! (0 6 30 hat- kilenc 8- három-3-0-9 ) pestmegye észak.
Keresek 19colos ráfot 32 küllőst 4,5cm szélest,krómozottat kimondottan jó állapotút vagy újat,esetleg link is jöhet ha valaki tud helyet(komáré nem jó)
kihasználatlanság miatt eladó GIVI S954 GPS (vagy mobil telefon) tartó. Gyors, szerszám nélküli oldás a kormányról. Napellenző, vizhatlan zsák . (Megjegyzem nekem zsák nélkül is teljesen vizhatlan volt. Átlátszó fólia mérete: 13.5*8.5 cm (5 "-os kijelzőhöz).
Egy túrán használt, hibátlan állapot. Ára 12.000 Ft.
Ugyanaz mint a Givi S954B, a kormányrögzítés tér el (ez kulcssal rögzíthető a kormányra, de a tartó rész egy kézzel eltávolítható, miközben a rögzítés a kormányon marad.)
Udv. Nekem hondaba volt ilyen.
A szegecset kifurtam, vettem bele 50 ft-ert 3 uj benzinallo gumigyurut.
Osszecsavarozam es jartam vele par szezont, utanna eladtam . De biztos hogy legalabb 10 evet ki fog birni !!
Üdvözlök mindenkit!
Javítok nem csak generátorokat, hanem néhány alaplapot is, pld. ezt itt, a "híres" RM 125-ös alaplapot.
Ez itt a képeken a 6 tekercses verzió, van 2 tekercses is, azt is csinálom.
Az alábbi kész tekercs paraméterei:
- menetszám 6x540 menet
- ellenállás: 136 OHM (+ - pár ohm, hőmérséklettől függően).
- lakkozás: Dolphon AC 43, "H" hőállósági osztályú, edzett.
Ár minden esetben megegyezés szerint.
Bővebben itt: generatortekercs.hu
https://www.exide.com/