Sziasztok,
KERESEK 2005-ös ZX6R-hez törött, sérült első lámpát, ha van valakinek elfekvőben és megválna törött sérült lámpájától akkor jelezze. Némi nemű kp-t fel tudok ajánlani érte.
Üdv
Sziasztok!
2008-as SV650N motoromra keresek hátsó sárvédő+láncvédő (hugger) idomot és hasidomot. Ha tudtok ilyet, vagy aki gyárt ilyet kérem adjátok meg az elérhetőségét. Köszönöm!
KERESEK Honda CBR 900RR (SC28) 1992-1995 vázat:
Kifejezetten forgalomba nem helyezhető, törött, totál káros váz (vagy váz része) érdekel. A lényeg, hogy a fotón látható jobboldali váznyúlvány legyen rajta ép és egészséges. Az érintett részt esztétikai okból szeretném lecserélni de a papíros váz túl drága megoldás lenne.
Urak! Help!
Fzs1000 Fazer-hez szívócsonk gumikra lenne szükségem, bontottba vagy utángyártottba! Lehet egyesével rendelni vagy csak szettben?
Ha valaki már végigtaposta ezt az utat, annak megköszönném a segítségét
Garanciális 2016.08.11-én vásárolt Banner YTX9-BS akkumulátor 5.000.-
H7 OSRAM cool blue 12V/55W izzópár féláron 2.500.-/pár és egy emelőszemes hátsó motoremelő 10.000.- egyben és akár külön-külön is eladó.
Érd:06-70/318-2151
kedves motoros társaim. sajnos szombaton egy baleset miatt leamortizálták a motoromat. -totálkár lett.- tavasszal vettem egy kupling és egy gázbowdent. a nyári túrára de nem cseréltem ki mert nem volt vrá szükség. benne van eredeti tasakjában mind kettő. ha valakit érdekel a vett árért elviheti, nem kell megrendelni és rá várni ahogy én tettem. varga andrás 06 30 5351 577 bocsi hogy így írok de csak egyik kezemet tudom használni
KERESEK 2005-ös ZX6R-hez törött, sérült első lámpát, ha van valakinek elfekvőben és megválna törött sérült lámpájától akkor jelezze. Némi nemű kp-t fel tudok ajánlani érte.
Üdv