Akadt egy kis poblémám. Ducati 999s-hez Öhlins kormány lengéscsillapító bilincset keresek. Amerikából lehet is rendelni viszont az ára 25000+34000 a posta.
Egy ici picit ezt sokallom egy 4cm es Öhlins bilincsért. Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném vagy netán csak kézzel fogható ötletekkel ha szolgálni tudnátok igazán hálás lennék. E-bay-t végig néztem minden országban, vagy nincs vagy nem postáznak Magyarországra.
Várom a hozzászólásokat!
Akadt egy kis poblémám. Ducati 999s-hez Öhlins kormány lengéscsillapító bilincset keresek. Amerikából lehet is rendelni viszont az ára 25000+34000 a posta.
Egy ici picit ezt sokallom egy 4cm es Öhlins bilincsért. Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném vagy netán csak kézzel fogható ötletekkel ha szolgálni tudnátok igazán hálás lennék. E-bay-t végig néztem minden országban, vagy nincs vagy nem postáznak Magyarországra.
Várom a hozzászólásokat!
Helló tudna valaki segíteni van nekem egy 2002évi Polaris Sportman 700ccm es quadom és az a problémám hogy a gumi szívócsonk a henger és a karbulátor közti el repedt meg vettem hozzá az újat és 2 hónapot bírt az lenne a kérdésem lehet e kapni fémből készültet?? vagy miért repedt el ??? előre kösz a választ
Yamaha XV 1100-as Virágóba keresek Generátor állórészt. Tud nekem valaki ebben segíteni?