Az okmányiroda a vezetői képzésen szerzett vizsgaigazolások nélkül nem jegyezhet be új kategóriát! Meg kérdeztem a NKH-t és 2 okmányirodát és mindenütt ezt a választ kaptam!
Ha megkapod azt a várt telefont írd már meg h mit mondott!
Sziasztok!
Mivel mindenki a jogsi különbözetet kérdezi elmondok egy két dolgot.
Megpróbálom röviden.
Beszéltem a NKH on egy fickóval és ő elmondta hogy 2 lehetőség lehetséges.
1. Ha elmúltál 21éves és van 2éve jogsid akkor az okmányirodának kötelessége átíratni a jogsidat. (Én próbáltam.. már majdnem átírták de sajnos a program nem engedte) De próbának jó.
Az alábbi jogszabályokra lehet hivatkozni: 24/2005 gk rendelet vagy 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendeletből a 6. melléklet
Ha valakinek sikerül akkor az szóljon. :-)
2. Ha rendelkezel B-s jogsival akkor tudsz menni A1-re szerencsémre nekem lehet ez a verzió marad mivel, nekem Akorl van, és talán így olcsóbban megúszom mint a teljes tanfolyammal. Akkor csak 2óra elmélet 2óra rutin és 8óra forgalom van. Ezzel a papírral már mehettek A korlátlanra ami kb. 6óra különbözet.
De én itt még nem akartam megállni tovább erősködtem az okmányirodában. Telefonálgatások sorozata, míg végül kikötöttünk a Belügyminisztériumnál. Most jelen pillanatban egy telefonra várok, amelyben közlik hogy még mit tehetnek a hasonló motoros cimbik.
Ha ezen a héten nem kapok telefont ismét megyek az okmányirodába, és addig nem megyek el míg nem rendezik el az ügyet. A legnagyobb gond hogy a 2 törvény üti egymást, a program meg alapból nem engedi. A nagyokosok már rájöttek hogy hibáztak 100% hogy lesz változtatás. Türelem! Csak ezt tudom mondani mindenkinek meg azt hogy Biztonságos motorozást!
Sziasztok. én is úgy jártam akkor ezek szerint mint te. én 2010 06 ba vizsgáztam , és 2011 10 be töltöttem 21 et. Ha jól látom nyíregyi vagy. Te is a royal enfield el vizsgáztál?
sziasztok én 2010 07én vizygáztamAkorl-bol akk én még le tudom tenni a kategoria bövitést vagy már én se? most márciusban töltötem be a 21-et .
válaszokat elöre is köszönöm.
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy még 2éve nyáron megcsináltam 17évesen az A1 kategóriát és most ebben az évben tehetném le a különbözetit nagymocira. ÉS most hallottam olyan híreket h állítólag végig kell csinálni úgy a tanfolyamot mintha nem tettem volna le 2 éve az A1-et. Köszi előre is a segítséget:)
NAGY MOTORRA VIZSGÁZNI AKARÓK FIGYELEM! AZ ÉLTKOR HATÁRT FEL FOGJÁK 2013-TÓL EMELNI 21-RŐL 24-ÉVRE!
Autós és motoros tanfolyam indul április 16-án 16-órakkor.Diák kedvezmény, részletfizetési lehetőség. Érdeklődni lehet Fecskovics Attila iskolavezetőnél tel:06 30 9503 794 vagy személyesen az elméleti oktatás helyszínén Kistarcsa Dobó Katica u 2 alatt. A gyakorlati oktatás és vizsga Gödöllőn van. Amennyiben jogosítvánnyal rendelkezik, de régen nem vezetett; külön gyakorlati órákra is lehetősége van.
Sziasztok!
Nyáron tervezem az A korl. jogsit megszerezni. Kérdésem az lenne hogy Husqvarna 510/610 v. KTM hasnoló ccm-ben közúton motorozható lenne az a korl. jogsival? Beleférnének az efféle supermotok a 25kW-be?
Változás még nincs, sajnos konkrét dologról nem is tudok.Tegnap voltam rutinpályán, és az oktatóval meghánytuk vetettük a dógot, ő még majdnem jobban anyázott erre a rendszerre, mint én.
Szeva "kolléga" úgy olvastam ETZ-t akarsz mostanság, vagy már vettél is nem tudom :D :) úgy látom félegyházi vagy, Én meg kecskeméti, én is ETZ-t akarok tanulómotornak, ha gondolod felvehetsz facebookon ismerősnek (Pitrik Szabolcs-ot keress :D ) dumálhatunk, meg ha majd mindkettőnknek meglesz el is mehetünk erre-arra :D
ezen a csodás sportmotoron még nem találtam módot hogy privát üzit írjak (-.-""") így itt írtam :D na majd beszélünk ha akarsz Csáó!
Én már le is tettem a korlátlanról... Keresgélni kell AK-s motorokat és kész :) Elég jókat lehet találni :) Élmény meg ugyan olyan lesz csak nem 300-al :)
Ha megkapod azt a várt telefont írd már meg h mit mondott!
Mivel mindenki a jogsi különbözetet kérdezi elmondok egy két dolgot.
Megpróbálom röviden.
Beszéltem a NKH on egy fickóval és ő elmondta hogy 2 lehetőség lehetséges.
1. Ha elmúltál 21éves és van 2éve jogsid akkor az okmányirodának kötelessége átíratni a jogsidat. (Én próbáltam.. már majdnem átírták de sajnos a program nem engedte) De próbának jó.
Az alábbi jogszabályokra lehet hivatkozni: 24/2005 gk rendelet vagy 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendeletből a 6. melléklet
Ha valakinek sikerül akkor az szóljon. :-)
2. Ha rendelkezel B-s jogsival akkor tudsz menni A1-re szerencsémre nekem lehet ez a verzió marad mivel, nekem Akorl van, és talán így olcsóbban megúszom mint a teljes tanfolyammal. Akkor csak 2óra elmélet 2óra rutin és 8óra forgalom van. Ezzel a papírral már mehettek A korlátlanra ami kb. 6óra különbözet.
De én itt még nem akartam megállni tovább erősködtem az okmányirodában. Telefonálgatások sorozata, míg végül kikötöttünk a Belügyminisztériumnál. Most jelen pillanatban egy telefonra várok, amelyben közlik hogy még mit tehetnek a hasonló motoros cimbik.
Ha ezen a héten nem kapok telefont ismét megyek az okmányirodába, és addig nem megyek el míg nem rendezik el az ügyet. A legnagyobb gond hogy a 2 törvény üti egymást, a program meg alapból nem engedi. A nagyokosok már rájöttek hogy hibáztak 100% hogy lesz változtatás. Türelem! Csak ezt tudom mondani mindenkinek meg azt hogy Biztonságos motorozást!
Mert 1 évnél régebbi az AK-s jogsid!
válaszokat elöre is köszönöm.
Komplett képzést kell csinálnod! Teljes áron!
Autós és motoros tanfolyam indul április 16-án 16-órakkor.Diák kedvezmény, részletfizetési lehetőség. Érdeklődni lehet Fecskovics Attila iskolavezetőnél tel:06 30 9503 794 vagy személyesen az elméleti oktatás helyszínén Kistarcsa Dobó Katica u 2 alatt. A gyakorlati oktatás és vizsga Gödöllőn van. Amennyiben jogosítvánnyal rendelkezik, de régen nem vezetett; külön gyakorlati órákra is lehetősége van.
Csak olyat keres aminek a forgalmijába 25 kw-van!
PL: http://www.kepesmotor.hu/husab...
Nyáron tervezem az A korl. jogsit megszerezni. Kérdésem az lenne hogy Husqvarna 510/610 v. KTM hasnoló ccm-ben közúton motorozható lenne az a korl. jogsival? Beleférnének az efféle supermotok a 25kW-be?
Köszi előre is!
Még mindig nincs változás különbözeti ügyben?
Vissza raknám már a rendszámom, meg elmennék egy vizsgára ha lehetne...
ezen a csodás sportmotoron még nem találtam módot hogy privát üzit írjak (-.-""") így itt írtam :D na majd beszélünk ha akarsz Csáó!
2 hét múlva vizsga.
Az okmányirodában kiállított papírral már nem állíthat meg isten sem.
Babetta aztán egy Simson 51,125 csepptankos MUZ aztán
meg egy 250-es.Jogsi nélkül 14-16 évesen.
Lehet,hogy csak szerencsém volt.
Nem akarom kísérteni,egy vidéki kisváros (Mosonmagyaróvár)
vonzáskörzetében motoroztam (eddig).
A viccet felreteve tudom,hogy ha elkapnak az bizony szankciokkal
jar...