Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, annyira nem követem. A Hyundai ioniq 5-nek van olyan műsora, hogy 3700W-ot tud leadni hálózati feszültségen, de az momentán kb. arra elég, hogy ha áramszünet van, ne olvadjon le a fagyasztó, a frigó, meg tudsz esetleg tévézni illetve világítani, netán megmelegíted a vacsit a mikróban vagy főzöl egy teát a vízforralóddal.

De az fix, hogy ennek úgy lesz igazán értelme, ha a kocsi a lakás akksija is tud lenni egyben és átveszi a Powerwall szerepét.
Talán a BYD tud már alapból is valami ilyet ha jól láttam a promóját.
Talán mert jelenleg főleg ha tényleg elterjednek ahhoz nagyon kevés a töltőhely még akkor is ha ugyanannyi idő alatt fel lehet tölteni mint bármi mást, persze fejlődik az is lpp abhéten írtak alá valami megállapodást egy csomó új töltő telepítéséről, de hát a benyakutakhoz képest még messze vannak. Mondjuk nagy előny, hogy a benyához képest sokan otthon is tudják tölteni és ha tényleg 1000km-t tudni fog akkor igazából országon belül bárhová el lehet menni oda-vissza töltés nélkül így már ez sem lehet kifogás csak az ára viszont ha az is esik akkor akár jobb is lehet.
Mert a villanyautó-szkeptikusokat csak az fogja meggyőzni, ha meglesz a nagy hatótáv és a gyors töltés is. Ha őket is be akarják vonzani, akkor ebbe az irányba kell menniük a gyártóknak. Emellett a napelemmel kiegészülve elég jó lakossági energiatároló is tudna lenni egy olyan villanyautó, aminek jókora akksija van és nem csak töltődik, hanem a ház elektromos rendszerének az akkujaként is működhet. Egyik-másik kocsi már most tud ilyesmit, igaz, korlátozott teljesítménnyel.
Én azt nem értem hogy az elektromos autó tulajok állandóan azt hajtogatják hogy felesleges az 1000km hatótáv,mert az emberek nem mennek annyit,de akkor mégis miért törekszenek arra az autó gyártók hogy meglegyen az a hatótáv mint egy dízelnél?
Cikk szerint mindjárt van
Olyan nincs.
mindegy majd lecsorog a csorigerekhez is valahogy 😂
de mennyi most 1000 km hatótavas villany nyavalya ?
nem mintha tudnék venni 🤕 de szeretek tájékozódni 😂
akkor dupla műszak kell és egy hétig otthon héderelni
ha a kétezres években kibírták a kisgyerekek a 72 órás rave partikat akkor neked is menne a 48 óra 😆
Ez pont ötvözi a motorok és az autók összes negatív tulajdonságait.😀
20 év múlva lehet 2 milla sem lesz
csak ki kell várni 😂
igaz a 700 km hatótáv 70 se lesz
Hat, sajnos nem ok az egyetlenek... :(
Ha ez igaz és majd 2millioért lehet kapni ilyen kocsit ,akkor én is úgy átállok minta románok
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Józsi ! Super ! 😉
Én 24 órás váltott műszakban dolgozom. Nincs hétvége, vagy ünnepnap. Viszont én 24 óra alatt letudok 3 munkanapot, aztán pihi.
Na, annyit én is mentem délután a 4T-vel. Hát... szerencse, hogy minden buzi lipppsi ilyenkor halad az úton 40-45-el, mert facebookon nevelkedett ezért térérzéke nincs, oldalirányú gyorsulást nem bírja, a kis fattya hátul ül és ha csak ennyivel megy akkor azt hiszi örök életű lesz (plusz kis matricákkal tudatja, hogy a Nóri meg a Barni ül az autóban), így a 4T-vel is lehet tartani a forgalom sebességét.
http://youtu.be/GO9d0IRcmCY?si=xc9pdG6Ceq-s92wy

Kis szösszenet 😃
Azé az érthetetlen hogy a méregdrága ducati szerviz az olajleeresztőt sziloplasztozza.
Az olajszűröfedélhez elfejtettem gumigyürüt venni remélem az eddigi olajcserék egyikénél azt legalább cseréltek mert kellene.
amikorvmegvettem tervrztem egy kb 120km kört menni vele
nagyjából 40 km jutottam el amikor lerázódott a gyertyapipa
volt nálam szerszám aztán odamókoltam egy gyorskötözővel és azóta is csak megy
legalább 10 éve megvan de még nem kellett gyertyát cserélni
Nálunk pont valami motoros nap van, éppen le van zárva a belvárosban egy utca, rendőrök oktatják motorozni a népet. van vagy száz motoros, felgurultam én is, de annyi elég is volt, nem neveztem be a szlalomba.
Kommunista szombat?
Megvolt a nagy túra,24 km.És a robogó még mindig megy. 😆
nem nagyon értelek
mi az a munkaidő?
😂
Na, de piroslámpánál állva és még rajta van a másik gép tulaja valamelyik népes csopperes banda felvarrójában? Azért azt lerúgni a gépéről és vidáman visszaintegetve elmotorozni a távolba katarktikus élmény lehet. 😆
Van úgy , hogy az is kunszt ! 🙃