Akkor ez volt a másik lehetőség, de a motorola lett az akksik miatt, hozzáadott akksival csak bekapcsolt állapotban kb. 12 órát bírt a nagy akksival majdnem 24-et, 2 nagy (arany áron)és a gyári akksim volt hozzá.
kamera
akkor ez a xiaomi ér ennyit vagy a gagyibb 15 ezer körüli társai is kb ezt tudják a mindenféle okos francok meg a hotspot nélkül https://smartlive.hu/spd/Xiaom...
Ugyanez volt, 75000 a kezdő részlet és 3 évig havi 5000 93'-ban viszont a következő hónapban 5x-ösére emelkedett ( 80000 előtte és 400000 utána) a bevétel csak azért mert tudtam saját telszámot adni pl. a Regőczy Krisztinának akiknek már nem az irodán keresztül kellett fuvart rendelni, ez akkor nagyon nagy szó volt, hogy a nap bármely szakában lehetett hívni valakit nem csak munkaidőben.
akinek most van valamije, az az alapokat akkoriban rakta le. délszláv háború egy kis üzemanyagexport, öt hónap fáradozás eredménye volt akkor egy takaros kádárkocka.
Jónak igen. A gyümölcsösömből viszont, lebontva hónapokra kb 5X annyi volt a bevételem. És még arra a zsebpénz az osztrák műszaki cikkekből. Akkor lehetett jobban tollasodni.
nekem a vasutas pénz elég nagy visszaesés volt a bor hordás után, akkoriban ilyen 6-8 ezer volt a heti fizetésem, plusz napi 1-2 ezer amit össze lehetett maszekolni az "extrákkal"
csak gecire utáltam azt hogy a foshalom szar ifákkal 7 tonnas súlyokkal futkostunk amit egyedül kellett leszednem meg elhordani, felfelé meg 2-3 ember pakolta(velem együtt) amennyi éppen ráért, örökké mocskosan-büdösen boros-retkes volt mindig minden ruhám
plusz volt hogy este 8-9ig toltuk aztán az nekem már huszonévesen is hosszú nap volt reggel 6tól
96körül már a vasutas fizetés is inkább 30 volt
93-ban a tanuló bérem volt 18 utána ahogy dolgoztam délutános pótlékkal 24 lett
akkoriban elég veszett infláció volt jól mentek a bérek felfelé
Nekem 96-ban lett ilyen telefonom , használtan 30e Ft volt , Pestre kellett menni a Westelbe sim kártyáért , az is 30e Ft volt ! Kb 20e Ft volt egy havi fizetés ! 🙃
mindenki azt csinálta amihez értett