Normális körülmények között Pénteken már nem mennék, mert Vasárnap kezdődik a hét. De ma megyek mert a 20.-a miatt nem mentem sem Vasárnap, sem Hétfőn. Így az egyik napot ledolgozzuk, mivel csak egy ünnepnap volt.
Meg persze ha túlóra van, akkor az Pénteken.
ma ismét bemutattam német nyelvtudásomat már levert a víz,annyit kellett beszélgetnek szemben a húsboltban.ezek itt mindenre kíváncsiak.azt hitték spanyolok vagyunk...de hogy honnan szedték?látták a rendszámomat,aszondta a néni de azon H betű van nem pedig E
lehet nem volt rajta a szemüveg ez a húsbolt olyan mint otthon falun a kispad a ház előtt,ide gyűlnek a nyanyák pletyózni
én meg azt hittem hogy még mindig kényszerpihenő van
én is dódozom mint az állat,6 napig napi 3 óra nem is tudom hogy bírom én ezt a nagy hajtást
itten most rally van,nem kicsi,a fél várost lezárták,a sok igénytelen német rallys itt száll meg ahun dolgozom...
Mert a mexikói dolgozik,most éppen 4 napot 12 órázott éjszakásba,aztán most fáradt,ezér néha eltünik.De tegnapelőtt má eee volt endúrozni,és tegnap pedig motorral ment dolgozni
Áj láv bájszikül (kicsit gyenge az angolom)
Meg persze ha túlóra van, akkor az Pénteken.
a dunlop-ból Michellin lett de megvan,az a lényeg
lehet nem volt rajta a szemüveg ez a húsbolt olyan mint otthon falun a kispad a ház előtt,ide gyűlnek a nyanyák pletyózni
azzal engem biztos hogy soha nem fogtok látni
hagyjuk nappal alunni
én is dódozom mint az állat,6 napig napi 3 óra nem is tudom hogy bírom én ezt a nagy hajtást
itten most rally van,nem kicsi,a fél várost lezárták,a sok igénytelen német rallys itt száll meg ahun dolgozom...
Áj láv bájszikül (kicsit gyenge az angolom)
Má úgy hívnak a környéken,hogy a géppuskalábú mexikói
Aszem így kell írni