Nem tudom, de ha megfelelően fujkálod, szerintem 30 ezret biztosan. Az enyémben kb 10 ezer km van, talán 1 szer kellett még utánahúzni minimális mértékben. És ezt kb 200 paci próbálgatja nyujtogatni...
Hát, ha hosszabb távra tervezel, akkor EK530ZZZ, 5 ezer forinttal drágább, mint a ZVX, de többet bír, német oldalon ezt ajánlják Turbo Busához. Nekem 16-40-es lánckerék pár van feltéve, jobb, mint a gyári, sokkal agilisabb alul így, mint a gyári, és 300 felett úgy se nagyon közlekedek. Nekem bevált. Sajna a 112 szemes láncot kell megvenni, de elég 110 szem is hozzá.
Zmenyus ajánlott nekem, kezd derengeni..
hátha van még neki....Közben megnézem ott, ahol ajánlottad. szerinted milyet vegyek? tipus, hány szemből kell hogy álljon? Előre egyel kisebb fogaskereket szeretnék, talán az 15 fogas...de nem vagyok benne biztos
Vagy jó lenne még a DID, de nálunk még nem kapható arany színben, hanem csak a régi ZVM széria, ami már kb 2 éve kifutott termék, és csak csúnya szürke színben kapható és az is 40 e körül van csak a lánc. láckerekek még kb egy 10-es.
Nem emlékszem, hogy én ajánlottam volna ennyiért, most megnézegettem az árakat, amit én feltennék a motorra, az olyan 200 Euro azaz 50 ezer ft felett lenne a komplett szett. Nézd meg itt: www.motorlancok.eu
Szia Fistvan!
Te tudtál lánckittet a busára? (Úgy emlékszem te ajánlottál.)
Esetleg még mindíg tudsz? Ára, ha változott, úgy emlékszem 38 körül mondtad tavaly.
Motorozhatnékom van... jó az idő... csak gipsz van a kezemen ez nem ér... ja és dolgozom is... vagyis látszólag
Ne tetézd a bajt! Az a 3 kiló szerinted mit számít?
Gyenge... hát barátom ettől gyengébb motoron sose üljél!
hátha van még neki....Közben megnézem ott, ahol ajánlottad. szerinted milyet vegyek? tipus, hány szemből kell hogy álljon? Előre egyel kisebb fogaskereket szeretnék, talán az 15 fogas...de nem vagyok benne biztos
www.motorlancok.eu
Te tudtál lánckittet a busára? (Úgy emlékszem te ajánlottál.)
Esetleg még mindíg tudsz? Ára, ha változott, úgy emlékszem 38 körül mondtad tavaly.
Itt a legkomolyabb mod, amit csak láttam valaha!