Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MEgnéztem a többi vidit is
A kígyós király
Lennék nálad tanuló.
Igazából én is szakácsnak készültem de végül ampervadász lettem.
csö hülyék vagytok látom teli vagytok meloval
a sütöböl nem eszek
http://videa.hu/play.php?v=SVS...
Íme még egy eresztés...ez 22 óra munka után készült!Fő a jókedv!Csak így dolgozunk!
Ez így van Barátom!
...és nem a Tó jegén választottak meg,mint egyeseket!
Ceva Pep!
Hali!
Siastok
Mr. ezért szeretsz te dolgozni járni mert ott te vagy a király
Hasonló sorsa számíthat!
No persze!
Gondolom örültek az "észnek"
...ez baromi jóóó,csak meg ne lássa az ÁNTSZ
Tudod...jók a Tanulóim,csak néha amikor tempósan kéne csinálni valamit,mert szorít az ídő,akkor próbálják felvenni a munkaritmust,de nem mindig sikerül Nekik,és néha butaságokba torkollik az igyekezetük.....
A múlt hét végén volt rá példa,hogy több fontos dolgot eltoltak/nem rosszindulattal/és akkor megígértem Nekik,hogy a jövőhéten Óz,majd segíteni fog rajtuk!
Vagyis az észt
Mért kapták a sütést?
Én biza!

Te vagy óz?
Tittelett!
Egy kis ajándék Nektek!
http://videa.hu/play.php?v=hWF...
Köszönöm a kólát... megkaptam....
Hi!

Mert tudja, hogy az igazság valójában ideát van...
Leonetta!
Mikor mész lerakni a Korlátlant ?
Újból a SPURI_SULI hoz ?
Látom végül meglett a kis CBR-ed...remélem perecmentesen gyüjtögetted a kilómétereket, meg sikerült kis önbizalmat is összeszedni...mert emlékszem hogy kivoltál az "ŐRÜLT" Bp-i forgalomtól.. főleg a Váci úttól
Ha most kezded el a tanfolyamot, akkor jóval kevesebbe kerül ..mert tavaly csináltad a korlátlant..és még benne lenne az időben, hogy csak az ÁTKÉPZŐS vizsgát kell rakni (kb 35E)
Na üdv..
(Csak azt nem értem, hogy Te Honda FAN vagy..mégis itt ? ( Lassan törzstagként? )
Edu!
Most már jó lenne, ha kitolnád a Busa Urat a nappaliból... és be-be indítgatnád...Mert lassan -reményeim szerint- már neked is elfogathatóan meleg lesz a motorozáshoz...
Hát ott jön ki! De nem ott megy be!
ja csak fülelj... meghallod mikor ott van
Most indult el otthonról.... de lehet visszafelé megy be hozzád....
Mivan para bébi
Kikészitettem már reggel
mert én ügyes vagyok
De még mindig nincs itt