Örekszel? ? ? ? ? ? ?
Mi van veled?beverted a fejed?
Ha én lennék ugy mint te hogy közelebb lennék a 20-hoz mint a 30 hoz nem irkálnék hülyeségeket
Két kis hamvas barack
Voltam kis sérült Barátunknál Alphánál!
Jól van. Tegnap volt CT-n ami negativ lett, a jobb szemében a retina alatt van valami folyadék az ütközéstől amimiatt rosszabul lát, de az orvosok szerint teljesen eltünhet. Már egyedül ki ült az ágy szélére, meg van veszve hogy nem mehet ki a folyosóra, mert már menne! A kedve jó!
Megmutta harci sérüléseit... hát szépen megkaszabolták, de az a lényeg, hogy helyrejöjjön!
Legalább 3 cukor, tej és tejszinhab de akkor lassan ivós ébredezős!
És mellé kóla az igazi, adjunk a koffeinnek! Timi az neked is jó lesz kávé helyett?
Kérdezd meg az Uram ......
dehogy vagyok a 20-hoz közel.... 30 leszek nebben az évben ... csak nem látszik... de sajnos annyi az annyi...
Most néztem a lapod
Tuti elirtad
Mi van veled?beverted a fejed?
Ha én lennék ugy mint te hogy közelebb lennék a 20-hoz mint a 30 hoz nem irkálnék hülyeségeket
Két kis hamvas barack
A kártyád nem kell....
Örül neki, hogy sokat gondolunk rá, és hogy szurkolunk neki!
Remélem átatad a jókivánságokat
Mondjuk ezt nem is kellet vilna irnom TUDOM hogy átattad
Mi baj van a neveddel?
Alpha:
Sok cukorral, 2 kiskanál komplettával nem túl forrón!
(na jó felforrósíthatod ugyis mire ideérsz meghül 1 picit! )
Voltam kis sérült Barátunknál Alphánál!
Jól van. Tegnap volt CT-n ami negativ lett, a jobb szemében a retina alatt van valami folyadék az ütközéstől amimiatt rosszabul lát, de az orvosok szerint teljesen eltünhet. Már egyedül ki ült az ágy szélére, meg van veszve hogy nem mehet ki a folyosóra, mert már menne! A kedve jó!
Megmutta harci sérüléseit... hát szépen megkaszabolták, de az a lényeg, hogy helyrejöjjön!
A következő a hitelkártyám lenne
És mellé kóla az igazi, adjunk a koffeinnek! Timi az neked is jó lesz kávé helyett?
ücsi jöhet, de csak rostos... vészhelyzetben bubis
Nagyon erös mint én
Cukor?,édesitő? Completta vagy tejszinhab?
De kérheted simán is