Jó estét!
Monor felé kerültem egy kicsit, mert imádok eltévedni és különben is, én így megyek haza! Egyszer...
Fndi! Élsz még? Asszony,,,
Maci! Van valaki, aki szintén nyergezik, ez az oldala! www.somotokarpit.atw.hu referenciái a www.bagster.com oldalról a seatcover, azaz úlésborítás részról van kimásolva! Olyan olcsó árat írt, hogy látszik, kalkulálni sem tud és táskamübőrből dolgozik! Nagyon rontja az ülésgyártok ázsióját! Na, ez piszkált fel! Az igazi konkurencia nem zavar, mint a szentendrei srác. Más mindkettönknek a célközönsége.
Occo! Occo!
Az üléseket, amit a Gibbon főlrakot, mint magakészítette cuccot, megtaláljátok a www.bagster.com lapon. Onnan másolta ki! Na, így könnyű "occo"--nak lennie! Ja, hogy a Bagster mit szól hozzá?
seatcover -nél nézegessétek meg! Fasza! MI?
Nem ez a lényeg, az asszonyér 15.00 és 15.30 között kell ottlennem a Moszkva téren! Szerinted hogy olgyam meg? Lehetetlen a szivem szakad +,de nem megy!
Monor felé kerültem egy kicsit, mert imádok eltévedni és különben is, én így megyek haza! Egyszer...
Fndi! Élsz még? Asszony,,,
Maci! Van valaki, aki szintén nyergezik, ez az oldala!
www.somotokarpit.atw.hu referenciái a www.bagster.com oldalról a seatcover, azaz úlésborítás részról van kimásolva! Olyan olcsó árat írt, hogy látszik, kalkulálni sem tud és táskamübőrből dolgozik! Nagyon rontja az ülésgyártok ázsióját! Na, ez piszkált fel! Az igazi konkurencia nem zavar, mint a szentendrei srác. Más mindkettönknek a célközönsége.
Az üléseket, amit a Gibbon főlrakot, mint magakészítette cuccot, megtaláljátok a www.bagster.com lapon. Onnan másolta ki! Na, így könnyű "occo"--nak lennie! Ja, hogy a Bagster mit szól hozzá?
seatcover -nél nézegessétek meg! Fasza! MI?
Lóvét összedobjátok?
Köszi srácok...