Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyi hozzám eljöhetsz,aztán rádugjuk a koálkádra a csövet,ami meg átalakitja a foszilis energiádat benzinre és megyek motorozni
Köszönöm kérdésed, megvagyok! Nyomom a babot befelé, mer itt maradt a nyakamon! Lassan egy erőművet is ellátnék metánnal!
Mi újság,hogy vagy esSO úr? ?
Ja,mert akkorák vagyunk
Minek nektek 6 topic? Nem fértek el egyben?
ide azok írhatnak aki klántag a másikba azok is akinek gsrje van
Igen,szerintem is Még én nyitattam anno,meg ment is,csak megállt,mert.....
ququcs
jó h van ez a topik nekünk
Haho,haho,haho!
hamburgerezés,a hónap utolsó hétvégéjén Vasárnap esedékes Ha esik,ha fúj....
Bari!
Where is my oil?
Szevasztok !
Érdeklődöm a hétvégi Kiki által szervezett " hamburger " túrával mi a nagy helyzet? Elég szar időt igérnek , de ez nem lehet _ így szezon végén_ elrettentő! Vasárnapra jobb a prognózis.
Ki a kirááááááááááááály?
Sziasztok!
Tavasszal rendeltem a szalonból egy hátsó lánckereket a mocimra. A "MORJA ÉS TÁRSA KFT." , a forgalmazó, az ESJOT utángyártott lánckerekeknek. Őket az Üllői úton lehet megtalálni.
A lánckerékkel kb. 40 km-t tudtam menni, mert egy komolyabb gázadásra, az összes fogat elhajlította a lánc(új DID lánc, új kis lánckerék), és le is dobta a láncot, ami végigkarcolta a lengőkaromat. Visszaküldtük, amire azt mondták, hogy nem megfelelően volt felrakva a lánc, meg hogy ezeket a lánckerekeket nem szokták hőkezelni, megedzeni.
Nem a 23 ezer Ft a probléma, hanem az, hogy belegyalúlt az excenterembe(hátsóagy), amiért nem is szóltam.
Fúrcsa módon a gyári lánckerék szett az jól lett felrakva. 12ezer km van benne, és csak 1x kellett utána állítanom a láncnak.
Csak azért írom le, hogy legalább ti ne járjatok így ahogy én. Innem ne vegyetek semmit.
Kukk!

Jó rég nem jártam már erre,de úgy néz ki nem csak én vagyok így ezzel!

Üdv klánerek!
Hát ez nem jött össze most.
De azért én voltam erra-arra.... más ez a gép.
Tudok szakitani időt,ha kell!
Anyuéknál addig el lesz a Kitty az unokatesóival
Úgy néz ki, csak az egyik nap dolgozik az Éva. Lehet összejött volna, hogy talizunk fehérváron és elgurulunk valamerre......
De nem.
Igen,Kittyzem a hétvégén!Miért kérdezed?
Sziasztok!
a Z-forum ferfitagjaiban felmerult az otlet, hogy szeptember elejen rendezni kene egy focibajnoksagot. van kedve masoknak is reszt venni? topik-bajnoksaghoz lenne eleg jelentkezo?
Reméljük, hamar kiheveri...
Szia!
valamivel jobban,de még nagyon szédül és gyenge
Szia tesó!

Jobban van?
itt is vagyok!
Kykee....brékóóóó....brékóóó!
Vétel!