Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint,nem Kornél,a mocid
ÖÖÖÖÖ.... 92-óta vagyok a "cégnél"
Simogassad becézgessed,hátha bejindul
Nem hallgatott rád, nem volt nála gumi
Holnap kipróbálom a kockacukit
Kornélnak már adtam tippet,hátha má csajjal jár moccolni mindig legyen nála egy ké tartalék gumi Tiédnek meg adjá zabot,vagy kockacukrot lógass az orra előtt
Viszem mindkettőt
Enyém még mindig szórakozik az indulással, Kornélé éppen defektes, de amúgy minden ok velük
Hozzad,alsómadárfogással fogom a szivacsot
Mennek még a szépségek?
Milyen sokoldalú vagy Motormosást nem vállalsz véletlenül? Ráférne a mocikra
Mellnagyobbításos maszírozást,panírozást is vállalok!
Köszi, édi vagy
Jajj,de elférnének az udvaron
Rakok be neked szilikontot,ha kell
Szió!

Nekem ZERO7 ROKA JACKET Protektor ingem van. S méret

(Hálos szerkezetü anyagra rögzített protektorok, flexibilis gerincvéőö, horizontális, vertikális csuklási pontokkal, magnézium protektor betétekkel. Tépőzáras, gumi szalagos rögzítés a vesevédőnél, kulcscsont, könyök-alkar védelem, 3 tagból álló vállprotektorral)

Ez nem kifejezetten női, de nekem nincs akkora cicim, hogy zavarjon a mozgásban Szerintem nagyon kényelmes és jól véd! (sikerült már benne nagyot esni )
Van spéci női protiing is, azt hiszem FOX-nak...
nah az jóó, nyárra én is 15wset akarok, de télire meg tavaszra megteszi ez is remélem
lol
Kösz a tippet. Üdv.
Mennyiért mérnek most egy pár olyat?
szevasz
nekem teljesen bevált ez a gumi
már 2éve van rajta,használtam már mindenhol(sár,por,homok,aszfalt,agyag stb.) C-17re sárba kicsit jobban odakell figyelni mert hajlamosabb az "eldugulásra" és akkor kicsit csuszkál az eleje
de ha azt nézzük hogy elmentem vele kb 6-7000km-t és még csak 2mm kopott belöle akkor szerintem ez nagyon jó gumi
hátul meg már ez a harmadik C-16os gumim
könnyen kopik kemény talajon,de legalább tapad is és nem törnek be a bütykök
és hülyeség hogy csak sziklás terepre jó
nem csak a gumin múlik minden
kb ennyi
Ahogy olvasom, nincs hiány hivatásosokból a motoros társadalomban.
5300 Ft olcsó
Bocs hogy beleszólok!
FOX-nak van kifejezetten nőknek készült védők, de nekem EVS protrktor ingem van és ez tökéletesen megfelel
( és még könnyű is)
Helló TimiT!
Hadd kérdezzem meg, hogy milyen protektor inged van, ill. van-e spec női p. ing? Feleségemnek kellene egyet szerválnom távlatilag, ha ketten megyünk, nehogy lesérülve hozzam haza.....
üdv,
danez
Hali!

Engem érdekelnének a kerekek! Gyári DRZ szettröl van szó? Mik az adatai? Mit adsz hozzá? KM-meghajtás van rajt? köszi