Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy is ki fog derűlni,hogy milyen lesz a zoldalad ..de amit írtál az alapján biztos jó!
Esetleg támogatott versenyzőt nem akarsz felrakni
ja ha már supermoto topicba pofátlankodtam ide :) balesetnél én is SMeztem ám :D keresztbe állt az autó előttem az úton és én is olyan szépen keresztbe csúsztam rá,hoyg a csizmám kapta csak telibe a járművet.
azt hiszem az SMbe is így keresztbe közlekedtek :)
na szóval.a weblap felépítése az alábbi lesz nagyjából: hírek,merre jártam/mi történt a nagyvilágban bmx/sm,képgalériák saját készítésű képekkel,az üzletben vásárolható márkák (fox,oakley,adio,billabong) termékeinek bemutatása, "webshop" amit még nagyon fontosnak tartok,hogy a termékeket saját készítésű képekkel szeretném bemutatni,mert szerintem annál nincsen szánalmasabb,mint amikor a gyártó honlapjáról "lopott" képpel próbálkoznak az emberek.
igen a: KONTRÁZZ ZSIGA ICCCA,ICCCA
oks kösszi előre is :) jó lenne ha mire felépülnék tudnám használni megint a csizmát bár remélem mégegyszer nem kell betesztelnem mennyire is véd.
lesem
én is szeretnék pár dolgot.... , de azok közül a motozás fog összejönni
Anita új hallom mailed érkezett
ez sport nekem is tetszik
itt kell ám az igazi BIKE CONTROLL!
Há persze,a oakleyban megyek mióta van,meg a mit fox is a repertuárba tartozott,a no feri is jó volt régebben amíg még a Lányiék nyomatták..de szeretem a jó cuccokat mert ezek tényleg jók és nem vagyok gazdag,hogy olcsót vegyek mert az olcsó a drága
holnap én szeretnék ezt is meg azt is...telhetetlen vagyok
én holnap is megyek motozni, de nagyobb túrát szeretnék, mint a mai
hamarosan írok egy mailt hogy ott tudjuk tartani a kapcsolatot.
jó biza ,csak olyan mint a jetsky,akkor áll meg ha ő akar
hali :)
Foxgirl mondta,hogy téged keresselek ebbe a topicba .
szóval van egy olyan szitu ,hoyg vettem egy fox forma pro csimmát USAból mert ott volt csak ilyen szép nagy mint az enyém no de 2hétre rá fogtam vele egy kocsit és 2 csattartóm megsérült letört az a csat tartó ami a "katt" hangot adja ,hoyg rendesen fogjon . szóval ilyet tudtok beszerezni vagy hol lehetne iylet?
szegedi vagyok itt is van egy enduros botl akik foxoznak de oda még nem tudtam elmenni lévén még 4hétig nem vagyok járóképes :( a pesti procrossnak írtam mert ők ajánlották az usa-t is de nekik sincs hozzá :( szóval ez a kis izé müanyag darabka lenne a cucc amit keresek egy csavar fogja a csizmához szóval ebből gondolom,hogy biztos lehet valahol kapni mert cserélhetőnek tűnik.
Szóval ha tudnál dobni egy árat meg ,hoyg mi ennek a pontos neve sada1988@gmail.com -ra rtedd légyszíves.
komolyan tetszik?részleteket elárulhatok ha szeretnél.....
ma gurultam,igaz "csak" a bmxemmel.nem volt rossz.
már most jól kezdődik,mi lesz késöbb
jó kis móka ez így is.bár csak lenne itthon is.
Mizu?
Majd ha nem lesz jobb mutató ujjam akkor ezt kell csinálni
szia!:)
amugy a honlap már most is látogatható,de még csak a nyitólap van készen. www.hasznosholmik.eu