Hát igen,én is kipróbálnám a vezetést,de eddig még nem volt rá alkalmam...de eljön majd az én időm is.
Én sem ülök fel akárki mögé...főleg,hogy én csak 2,5 éve kerültem kapcsolatba újra a motorozással...kiskoromban nagypapám elesett velem motorral,és utána csak nézni és hallgatni szerettem a motorokat,de felülni rájuk nem.
Aztán a volt páromban teljesen megbíztam,és nem is volt semmi gond...rengeteget túráztunk csapatban,és nagyon jó volt. De most,hogy ez megszűnt,így bajban vagyok,mert akárki mögé nem vagyok hajlandó felülni ...láttam én már jó néhány csúnyaságot.
Hát az én első "szárnypróbálgatásaim" se voltak egyszerűek, egy pár kuplungkar, meg fékkar bánta nagyobb bajt nem is tudtam volna okozni,mert olyan lassan mentem . Én szeretek utas is lenni, mert nagyon megbízom a páromban, de akárki mögé biztos nem mernék felülni
Az egyik kollégám mögé fel tudok ülni,de ő kiszámíthatatlan,hogy mikor megy motorozni ....furcsa,de megszoktam már,hogy ha vasárnap,akkor reggel fel a motorra,este pedig le róla.
Nekem sincs meg a jogsim...idén akartam letenni,de bizonyos dolgok keresztülhúzták a számításaimat....viszont motort vezetni még nem engedtek ...úgyhogy nekem csak utas tapasztalataim vannak.
szegénykém
De biztos van olyan, aki mögé felpattanhatsz
Tudom az nem olyan.Nekem nincs jogsim, így utcán én is csak utas vagyok, de pályán... én is élvezem.
Várja a nyavaja , viszont jó,mert hosszú lesz a hétvége.
Viszont a szívem az tényleg sajog,mert én most már nem tudok motorozni menni. ...szegény bőrruhám is itt nézeget a szekrényajtón,és az én szívem majd megszakad.
De mindegy,ez van.
nem félreérteni nem azon a csapon...
Én sem ülök fel akárki mögé...főleg,hogy én csak 2,5 éve kerültem kapcsolatba újra a motorozással...kiskoromban nagypapám elesett velem motorral,és utána csak nézni és hallgatni szerettem a motorokat,de felülni rájuk nem.
Aztán a volt páromban teljesen megbíztam,és nem is volt semmi gond...rengeteget túráztunk csapatban,és nagyon jó volt. De most,hogy ez megszűnt,így bajban vagyok,mert akárki mögé nem vagyok hajlandó felülni ...láttam én már jó néhány csúnyaságot.
Nekem sincs meg a jogsim...idén akartam letenni,de bizonyos dolgok keresztülhúzták a számításaimat....viszont motort vezetni még nem engedtek ...úgyhogy nekem csak utas tapasztalataim vannak.
namost ettől csak mégjobban várom
Ja és van egy kis meglepi még a dobozban.
De biztos van olyan, aki mögé felpattanhatsz
Tudom az nem olyan.Nekem nincs jogsim, így utcán én is csak utas vagyok, de pályán... én is élvezem.
Viszont a szívem az tényleg sajog,mert én most már nem tudok motorozni menni. ...szegény bőrruhám is itt nézeget a szekrényajtón,és az én szívem majd megszakad.
De mindegy,ez van.
Én is várom már, nem kell dolgozni, mehetünk motorozni.Nem akarom ám a szívedet fájdítani