Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt, ketyegős banda!
Akkor minden be van okositva
látványterv:
Én lezsíroztam magamnak a 6 órát év végén becserélem egy falira. A falit egy homokórára.Azt meg szétszedem és felajánlom fórumos társaimnak a homokot úgy is páran építkeznek.A üveget visszaviszem.A pénzem meg veszek egy patentszemet.Na ez a terv.De lehet,hogy picit változtatok menetközben…
Indulnék biz'isten, de nem futtya a fizumból hatdarab órára
Meg hovategyem azt a sok órát, a bokámra
Ne kövezzetek + ,de megkérdezem. Nem indul idén valaki innen a 6órás enduro versenyeken?
Off +písz+bocs
jesz
Annál még fajább a nikaszilos, mer' az több dugót is elhasznál .
Sziasztok!
Lemaradtam kicsit gondoltam vissza olvasok. Leragadtam a zöld+hüvelynél. Laci vazzeeeeee….
Még egy örök igazság:
Az élet olyan mint a motor.Ha nem megy,be kell rúgni
motorod nem csal meg .... nekem az a tapasztalatom
Ilyenre szeretném lecserélni.
hali!
Lenne egy kérdésem. A képen látható lámpám van a DRZ-men és szeretném eladni. Szerintetek mennyit érhet egy ilyen? helyzetjelző és féklámpa E-s szabvány. és ledes
jót offoltunk............cakát
Jöéjszakát!
és boccs az off-ért
Na léptem, szja te kis MókkaBorso ...jól elírodáltunk ittent.......ájbíbek
na perszeeeeee mivel a többiek már alszanak, én meg ezt meg se láttam ...
Az 50.000-es hsz nem el vinni, az stipi-stopi az enyém, mert ha nem akkor -ök is ha kell
nem vagyunk nóóómálisak, úgy
ennyi hülye dumát hogy tudtatok összeszedni
a nők olyanok mint a motorod. Amikor már azt hiszed,hogy jól bánsz vele akkor lep meg a legjobban és fájdalmasan. /Börni/
na de má huzok innen mer a haverok tükön ülnek a páleszért, meg elég hülyeséget beszéltem mára.....

árivedercsi
Lenyomtunk így délután vagy 10 oldalt de jókat röhögtem
A nők olyanok mint egy jó hangszer, ha jól húzod neki(k) szépen szólnak (by sanya)
há na