Az angoloknál volt ez divat, először levágták komplett a répát és a zacsit utána felakasztották és addig folytogatták míg el nem ájult akkor újraélesztették és egy görbe nagyobb késszerűvel felvágták felfelé a hasát és kipakolták a beleit mellé utána még éltében elkezdték a végtagokat leszabdalni oszt elvérzett, pl. nagy eséllyel így végezte William Wallace és utána a filmben általa megdugottnak mutatott Izabella későbbi ellenfele is miután Izabella szintén fájdalmas módon végeztette ki börtönében a férjét nyakigláb Edward fiát akiről vélték, hogy ratyi volt, na őt a monda szerint seggébe döfött karddal végezték ki és kidobták cellája ablakából.
én az összes erőszakos cselekményért golyóelvonással kezdeném, még a randalírozó foci drukkereknél is
egy buli 1 golyó, ha utána észheztér még egy golyóval tud teljes életet élni, max egy kicsivel kevesebb cucc termelődik, a mésodik balhé után meg fog nyugodni, ha nem szúrja magát tesztoszteronnal akkor egész kezelhető lesz
Ja,egyébként akartam én is írni,de aztán gondoltam fölösleges,mert mire én oda megyek addigra a bútoros elzsírosodott belsőszervei már bedobják a kulcsot.
Kicsit nyugodtabb lesz,nem fogjak idegesiteni a korulmenyek.
Jo hat most siman letagadja,de utana jon a gyarakkal meg szabadalmakkal.
Delen mar nem kell.
Ez már alapból el van cseszve,az a baj ha elveszel tőlük mindent akkor azt el fogják lopni tőlünk.Akkor ez mellé már kéne halálbüntetés a visszaesőknek,és akkor még legálisan írtani is lehetne őket.
Egyszer meghal,borzalmas szenvedés után.
Nade másodszor hogy?
egy buli 1 golyó, ha utána észheztér még egy golyóval tud teljes életet élni, max egy kicsivel kevesebb cucc termelődik, a mésodik balhé után meg fog nyugodni, ha nem szúrja magát tesztoszteronnal akkor egész kezelhető lesz
Egy nem olyan barbar.
Jo hat most siman letagadja,de utana jon a gyarakkal meg szabadalmakkal.
Delen mar nem kell.
Bocs Ini! 😀
Fizessem hogy ini vakarja a pöcsét?