Német fanoknak mindenki menjen ki 😂 😂 sok pénz ............................nyugaton minden jobb ..................... https://www.vadhajtasok.hu/202...
velem szokott kommunikálni a laposorrú helyett már én vagyok a politikai tanácsadója mióta felfigyelt éles eszemre itt az sm.-en (meghajlós) a nokiát meg nem tudják lehallgatni 😆
amúgy a tanárokat fegyverrel kényszerítik arra hogy tanárok legyenek?
szóval aki tanár az is marad?
ha a varrónő többet keres mint a tanárnő és ha számít a pénz akkor el kell mennni varrni
vagy térkövezni, vagy bárhová
én mindent is jobban tudok
engem is zavar de nem tudok mit tenni
így 50 felé már kezdek hülyülni szóval 10-15 év és sikeresen asszimilálódok a nagy átlagba
Het evet dolgoztam a szakmaban, nagyuzemi szinten javitottunk Nokiat (zomeben a komaromi gyar selejtjeit) Sony-Ericssont, Blackberry-t es a kevesse szerencses kollegak iPhone-t.
Ceglédi Zoltán Facebook-oldalán fejtette ki véleményét arról az új törvényjavaslatról, amely szerint a kormánymegbízottakat a jövőben főispánoknak fogják nevezni. A politikai elemző írásában az elenzéki reakciókra helyezte a fókuszt, véleménye szerint mindössze egy „gumicsontot” kaptak a kormánytól, amelyet nem sikerült felismerniük.
„ (...) Ha tényleg szembejön egy gumicsont, azt meg nem ismeritek fel. Drága ellenzéki közönség, Orbán a vármegyékkel meg az ispánokkal megnyomta rajtatok a gombot, és csináljátok is a műsort az üzenőfalon meg a címlapokon, mint a cintányéros makimajom” – olvasható a bejegyzésben.
nincs olyan hogy spéci sim meg spéci telefon
olyan van hogy nem minden bugris tud behatolni a rendszerbe
a feltörhetetlen rendszer csak egy reklám fogás, gyártónak plusz pénz a titkosszolgálatnak meg plusz info
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Farhat nem,azt meghagyom neked. 😆
szóval aki tanár az is marad?
ha a varrónő többet keres mint a tanárnő és ha számít a pénz akkor el kell mennni varrni
vagy térkövezni, vagy bárhová
engem is zavar de nem tudok mit tenni
így 50 felé már kezdek hülyülni szóval 10-15 év és sikeresen asszimilálódok a nagy átlagba
De ha te jobban tudod, akkor legyen ugy.
Ceglédi Zoltán Facebook-oldalán fejtette ki véleményét arról az új törvényjavaslatról, amely szerint a kormánymegbízottakat a jövőben főispánoknak fogják nevezni. A politikai elemző írásában az elenzéki reakciókra helyezte a fókuszt, véleménye szerint mindössze egy „gumicsontot” kaptak a kormánytól, amelyet nem sikerült felismerniük.
„ (...) Ha tényleg szembejön egy gumicsont, azt meg nem ismeritek fel. Drága ellenzéki közönség, Orbán a vármegyékkel meg az ispánokkal megnyomta rajtatok a gombot, és csináljátok is a műsort az üzenőfalon meg a címlapokon, mint a cintányéros makimajom” – olvasható a bejegyzésben.
olyan van hogy nem minden bugris tud behatolni a rendszerbe
a feltörhetetlen rendszer csak egy reklám fogás, gyártónak plusz pénz a titkosszolgálatnak meg plusz info