Mi, libsik sem akartuk Orbán Viktor kétharmadát immár harmadjára, mégis bele kényszerültünk. Legalább most érzitek Ti - oltatlanok - is, hogy elég szar a dolog - ha visszaélnek vele.... I.J.B.
Hát..... Ha leszámítjuk azt a 2milliót aki köszöni szépen de nem szeretné a harmadikat meg aki bele van kényszerítve meg aki fals infóval meg van vezetve, akkor mindjárt más a matek.
Szerintem nem sok szavazót kaptak most a fidesztől. Úgy állunk hogy az értelmes ember az oltás miatt nem fog hátat fordítani a fidesznek hiszen látja hogy ez globálisan kötelező dolog.
A balosok nap mint nap bizonyítják hogy nem szabad rájuk szavazni. Én remélem hogy a fidesz mellett a Mi Hazánk lesz a második legerősebb. Ha nem is azonnal de lassan, felérhetnének a csúcsra.
de csak azért kivétel mert még nem kerül a húsos fazék közelébe
egészen addig becsületes mindenki amíg nincs olyan helyzetben hogy következmények nélkül tudjon lopni
Inkább 500-1 millio max.
A jobbiknak fénykorában sem volt 2-3 millió szavazója.
Antivakcereknek o1g-zni reálisabb az ellenzékkel.
Tehát csak azoknál tudnak egerészni akik antivakcerek ÉS hánynak az összefogásos libsi gyökereketől.Ez a csoportmetszéspont nincs 2-3 millió.
Ugyanis van egy kurvanagy 1,5 milliós népesség aki soha a büdös életbe nem fog elmenni szavazni,mert nem és kész.
Azért ezt te sem gondolhatod komolyan! Merthogy viccnek elég erős... Nem gondoltam volna hogy ilyet mondok, de inkább a fityesz mint ez az egyén... Még ha ez az egész komolytalan, akkor is...
De rohadtul kíváncsivá tettél, mit követhettek el ellened, hogy szerinted inkább ez, mint az ellenzék...
Nemigazán látom a kényszert.
oltás párt és nem oltás párt 😂
arra nem szavazok aki megszopat, és mind megszopat
szóval ha szopni kell akkor már kényszerből tegyem ne önszántamból
A balosok nap mint nap bizonyítják hogy nem szabad rájuk szavazni. Én remélem hogy a fidesz mellett a Mi Hazánk lesz a második legerősebb. Ha nem is azonnal de lassan, felérhetnének a csúcsra.
egészen addig becsületes mindenki amíg nincs olyan helyzetben hogy következmények nélkül tudjon lopni
A jobbiknak fénykorában sem volt 2-3 millió szavazója.
Antivakcereknek o1g-zni reálisabb az ellenzékkel.
Tehát csak azoknál tudnak egerészni akik antivakcerek ÉS hánynak az összefogásos libsi gyökereketől.Ez a csoportmetszéspont nincs 2-3 millió.
Ugyanis van egy kurvanagy 1,5 milliós népesség aki soha a büdös életbe nem fog elmenni szavazni,mert nem és kész.
A mi hazánk az egyetlen kivétel.
https://mandiner.hu/cikk/20220...
De rohadtul kíváncsivá tettél, mit követhettek el ellened, hogy szerinted inkább ez, mint az ellenzék...