nem csak 1 talit, hanem már 1 talit
májusban már nincs olyan hideg, meg akkor már vannak máshol is találkozók... de ezt mondják meg azok, akik fázósak vagy akkor nappal alszunk a melegben, éjjel meg trécselünk
én kicsi barátságosabb időjárási viszonyok közt gondoltam úgy április-május környékén helyileg, hát az már legyen már tényleg a ti dolgotok a tavalyi helyszín mondjuk szerintem fasza volt Bakonybél mellett
hát Ti vagytok (lesztek) a szervezők tavalyelőtt mi úgy csináltunk, hogy Vikivel ketten álltuk a kaját, a többiek meg a folyékonyabbik részével járultak hozzá egyénileg... persze ahányan voltunk ott, még oké... de ha többen lennénk, akkor el kéne oszlatni a költségeket, hogy ne titeket terheljen le annyira.
Ki kéne tűzni 1-2 dátumot, hogy kinek mikor lenne jó (na és hogy más közeli motoros rendezvényeket lehetőleg ne üssön)
Valahogy úgy mivel már nem vagyok pápai lakos, így elég érdekes lett volna megoldani a dolgot. Segítő nem akadt... úgyhogy elmaradt. De amúgy a Pápa & Győr topic összefoghatna és szervezhetne egy közös talit
megszervezték volna sőt sztem szervezték is a Vickyék csak mivel nem volt autó amivel a cuccokat ki lehetett volna vinni így érdeklődés hiányában elmaradt
májusban már nincs olyan hideg, meg akkor már vannak máshol is találkozók... de ezt mondják meg azok, akik fázósak vagy akkor nappal alszunk a melegben, éjjel meg trécselünk