nem csak 1 talit, hanem már 1 talit
májusban már nincs olyan hideg, meg akkor már vannak máshol is találkozók... de ezt mondják meg azok, akik fázósak vagy akkor nappal alszunk a melegben, éjjel meg trécselünk
én kicsi barátságosabb időjárási viszonyok közt gondoltam úgy április-május környékén helyileg, hát az már legyen már tényleg a ti dolgotok a tavalyi helyszín mondjuk szerintem fasza volt Bakonybél mellett
hát Ti vagytok (lesztek) a szervezők tavalyelőtt mi úgy csináltunk, hogy Vikivel ketten álltuk a kaját, a többiek meg a folyékonyabbik részével járultak hozzá egyénileg... persze ahányan voltunk ott, még oké... de ha többen lennénk, akkor el kéne oszlatni a költségeket, hogy ne titeket terheljen le annyira.
Ki kéne tűzni 1-2 dátumot, hogy kinek mikor lenne jó (na és hogy más közeli motoros rendezvényeket lehetőleg ne üssön)
Valahogy úgy mivel már nem vagyok pápai lakos, így elég érdekes lett volna megoldani a dolgot. Segítő nem akadt... úgyhogy elmaradt. De amúgy a Pápa & Győr topic összefoghatna és szervezhetne egy közös talit
megszervezték volna sőt sztem szervezték is a Vickyék csak mivel nem volt autó amivel a cuccokat ki lehetett volna vinni így érdeklődés hiányában elmaradt
májusban már nincs olyan hideg, meg akkor már vannak máshol is találkozók... de ezt mondják meg azok, akik fázósak