Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugye ?mer egy időben nagyon divat volt a Győriektől h telefosták a Pápaiakat aztán elmúlt az is .én legalább hű vagyok
annak is fele nem pápai
ja hát nem volt nehéz összeszokni annak az 5 embernek aki ide írogat ...havonta ...1x .de üdv a csapatban
Szívesen fogadunk Vagyis fogadnak a többiek, mert én már ex-pápai vagyok
Sziasztok!
Mint újdonsült pápai motoros szeretnék beköszönni. Gondoltam írok, bár ahogy látom már eléggé összeszokott itt a társaság.
Halihóó
Ellopták spanom Gilera Runner motorját Június 3-ikán Győrbe az Ikva utca 46-os lépcsőházból délelött 11-és este 20 között aki tud róla valamit vagy látja győrbe az hívjon! 06706069887
Megtalálonak pénzjutalom jár.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/gilera/gilera_runner-3741733
majd jövőre....
én így utólag már annyira nem de mind1 akkor 2 év zsinórban kihagyom a NEJ-t .de több benzin lesz majd .csak ez vigasztal
jól van,semmi gond.....valamit valamiért.....megértem a döntésedet.
igazad van....nem kell extra szűz olívaolaj! .....a legjobb a használt motorolaj.
ja.lenne.változott a program.nem tudok lemenni semmikor se .ma szopattam be magam h melózni fogok minden vasárnap .de legalább több lesz
ha a kipufogóra akasztja akkor olajat sem kell vinni
nah,abból azt hiszem nem eszünk.
köszönöm!
zajlik az élet.
oks.
Bakonybél előtt nem sokkal
tavaj hol volt?
Már pedig kell még valaki, aki segítene Innen nem tudok annyit, mint tavaly
nem is azt mondtam h 1 motorba .na ebben akkor nem tudok segíteni.nem ismerek senkit Pápán aki ennyire ráérne
a busa elég nagy hogy elhuzzon egy utánfutót
láttad tavaly a lada csomagtaróját? fullra volt pakolva... nincs az a motor, amibe az befér. úgyhogy autó kell mindenképp
van ithon
majd az lessz a bukósisakom
a bográcsot akkor te hozod
autóval?
motorral kell menni mindenkinek