Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

stoner, rossi, lorenzo.
Szívesen maradtam volna én is, de féltem hogy elkezd esni az eső... Ha holnap is ilyen idő lesz mint ma, én kint leszek
én is most értem haza jól el szórakoztuk az időt
Na helló mindenkinek! Mizujs? Voltunk kint egy páran, de azt hittem többen leszünk...
Helló mindenkinek!Valaki mostanában próbált regisztrálni a Didi sport-ra?Vagy annyira le van terhelve a rendszer,hogy talán azért nem sikerül?üdv!
Én úgy tudom hogy az egyik (utas) védőfelszerelés nélkül volt azaz csak bukó volt rajta! Megúszták egy kéz töréssel a másik meg egy csuklótöréssel! Ahogy az a motor kinézett
Nagyon sokkal tartoznak a védőangyalaiknak
Mi lett a srácival aki perecelt a kemecsein?
Ezek már ott ülnek kint
17:00 pláza
tavaly ilyenkor 6fok volt
Mala! Elindultam kifelé....
sn4k3 zsoltika sok boldog névnapot és még minden zsoltinak
na most ment ell tölem szájber ki cseréltük a légszűrőt sportlég szűrőre meg vissza raktam a gp dobot mikor guruljunk ki?
mész ki kapálni?
Köszi a linket! Remélem idén is izgi lesz a GP!
Helló! Megyek ki....
Jó reggelt
Ááá ettől féltem bár Én csak egyszer beszéltem vele de rendes srácnak tűnt. Jobbulást neki!
De igen! Matek épületbe szoktunk találkozni, matekon szakon is van asszem...
Véletlenül láttam a Yamahást, akkor még a Kovács tüzépnél járt de olyan tempóval két személlyel még nem láttam ott nagy motort elmenni! El is gondolkoztam a bátorságán,de kb 10 percmúva már szirénázva jött mentő,rendőr mindenki.Reméltem nem hozzá ,de sajnos igen!
Helló

Véletlenül nem Debrecenbe tanul? Mert ha igen akkor vagy 2 hete beszéltem vele és akkor mondta, hogy nemrég vette a motort.
Jobbulást neki!
Már megijedtem!