Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ha csoport képet csinálunk, azokat kirakhatod, sokmindent nem rakok ki én se nehogy valakit megsértsek. Ne haragszom csak jó lenne figyelni ilyenekre.
A hosszászólást töröltettem.
Bocs BlazR, ígérem többet nem teszek fel semmit....nem tudtam h ennyire érzékenyen érint...mégegyx bocs!
inkább egy ilyen kelne fel : Honda V12
te mi a fenét töltöttél fel hogy moderálva lett ?
Doky,ha a motorom megeszi reggelire a két Hondádat,ahogy azt a múltkor beszéltük,pont ez jönne ki tavasszal a garázsodból:
Kawasaki 2300 V12(900+800+600)
link
Viccnek szántam,hogy Balázst húzzam!
csak sima pózolgatós együtt ---- külön-külön képek készültek, semmi extra (amire emléxem...) csoportosra se emléxem, de majd tölt fel akién voltak-vannak
Még a rudat se. Seprű nyelet szoktam vinni és azzal próbálkozom, de sokat nem bírok azzal se!
De te jól kilökted magad
Akkor kérjük a szóban forgó emberkéket,hogy ne fogják vissza magukat!
Nem is emlékeztem egybknt h ilyen képek készültek, ma nézegettm telefont, na mondom... De még más telójával is lettek készítve képek...ha jól emléxem
Remélem rám se...
öööööö én kérek elnézést, nem láttam semmi rosszat a képekben, mindenki tudja h nem volt ott iváson kívül semmi

mi van mortisz irigykedsz?
te meg el birod már a rudat vagy még mindig csak a kezedet emelgeted a hogy béci a súlyal mutatja
nincs sajnos, csak tenger alatt járó gépjárműszerkezet
Há nincs kajakotok?
görkorival akartam
De javaslom,hogy csak gyalog,mert esik az eső!
Nem haragszok rád na mind1 megyek egy kört.
Na Balázs,cserbenhagyott a humorérzéked?
Én csak vicceltem!
Ne rám haragudj,én nem csináltam semmit!
Mala!
Te hogy vagy ezzel?
És ha én csinálok másról képeket akkor szted felrakom? Max. csoportkép.... na mind1