Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szoktam!
Kipróbálom,hátha rájövök hogy kell!
a sok buzi szmájli alatt van egy gomb hogy : link

azt használd
És egy használt motornál,főleg ha kp.-ra veszed és nem számít,hogy mennyit hoz rá a TAX,sose az évjáratot nézd,hanem az állapotot,és főként a futott kilométert.Ez tutira ennyit ment!És hátul egy GSXR 1000 rugóstagja van beletéve,így sokkal jobb a futóműve.De biztos megvan a gyárija is.
De ezeket tartják a legjobbnak!
Azért erősebb,mert a légszűrőháza van megvágva úgy,ahogy valami tuningcég csinálja,vagy mi,meg valami a pillangószelepekkel van csinálva.Magyarul a gyári fojtások,butítások vannak kiütve belőle.
miért 143 LE? a gyári 126 asszem...
amúgy ez az 1gyel régebbi tipus
Mi a f@szért nem adja be,ha az ember a használtautó.hu-ról akar ide bemásolni valamit?!?
De akkor már miért nem egy Z1000-t nézel?Itt van pl.ez.Hibátlan állapotban,szerintem még egy százast elengedne belőle.
ttp://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawas
aki_z1000-3250862
engem pont ezért érdekelnek ezek mert olcsóbbak és talán kp-ra is ki tudnám fizetni. amúgy sokkal többen gyűjtenek inkább, de nem vesznek fel hitelt, amúgy nem is baj..és nekem pont ezért ugrott a Z1000 is
Ma műszakizott a mocim,eladó 2005-ös 9200Km-el kategória váltás miatt.Ár 600 ezerFt
Fölajánlottam,hogy beszéljék meg de még nem hívtak
Az anyukája nevén van a moci ,de ma beszéltem a sráccal,azt mondta le van rendezve az adósság,bár itt a Nyíregyi irodán még nem érzékelték
köv. félév nekem már 130 forintba fog kerülni a suliban

bár sztem meglesz a VFR eladása nékül is a zsé igazából már a Hornetet akarnám csinálgatni.. van ilyen télikesztyű olcsón a Louisnál vennék olyat meg vmi termocuccot aztán neki a -10 foknak

tulaj amúgy úgy tünik hogy hajlandó egyzkedni meg jó megoldást találni ? vagy ő is Karcsibácsi féle ?
milyen határidő?
úgy legyen... az a baj már kezd szorítani engem is a határidő...de olyan még nem volt hogy ne adjak el vmit max 2-3 hónap alatt
Doky! Szép a Viffer elfogod tudni adni!
Csak a meglévőt vinném tovább:13100Ft 71 hónapig a többi már ki van fizetve!
Karcsi bá kiszált a buliból ,csak a tulajjal egyezkedek!
Nem fordítva,hogy most jobbak lettek a hitelem,mert kevesebben vesznek fel,s ezzel csábítanak?
Egy számoltatást megérne szerintem!
Bemégy Karsaiékhoz a motor tipusával,évjáratával és a futott kilométerrel,s megmondják 3 perc alatt,hogy mit lehet kihozni belőle!
én odaadom részletre Bandi ... még kamatot sem kérek

lassan tandíjra kell cserélnem a VFR-t
az se annyi amenyit mond engem is igy akart be huzni
Az akkor új hitel lenne, az meg drasztikus kamatozású mostanság
Szerintem a Balázsé is behiteleztethető úgy,hogy nullásan elhozod!
Ezt ingyen átvenném csak a havi törlesztőt vinném tovább!
Ja , és a cascot sem fizeti és azt is el kell rendeznie mivel cascosan vette föl a hitelt!