Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor még ithol voltam
fasza hangja van, 1.25 körűl voltam a temetőben hátúl.
Mala! Köszi szépen az infót... Doky! Ne aggódj, megfogsz ismerni így is.... csak valamivel "kultúráltabb" hangja lesz Na, megyek dögleni...további szép estét mindenkinek
mesziröl mien hangja volt ? hol voltál mikor halotad mék résszen?
debreceni ut ha mész kifelé bal oldalt a varga gumis után valamivel kék csarnok kővári kft ha nam kel számla áfa mentes
na mivan GP dobos? lesz kipufogód ? honnan fogunk mostantól megismerni ?
felhivlak
Szép estét motorostársak! Mala, egy kis segítséget kérnék cimbi! Írd már le, hogy pontosan hogy hol is van az a hely, ahol megtudnám venni az összekötő csövet. Addig okés hogy a Debreceni úton van, de a többit nem tudtam megjegyezni... Írd már le légyszíves, hogy pontosan hol is van! Előre is köszi szépen.....
igen 4 ig, utánna valamikor ?
dolgozol holnap?
" Higgyék el, hogy a CBR legkompaktabban összerakott motor, akárhogy is nézzük. Honda "

"Az abszolút győztes a Honda, a fentebb leírtak miatt talán kommentálni sem kell, hogy miért. Kompakt, a legkönnyebb vezetni, a leggyorsabbak voltunk vele, a féke nem tökéletes, de jó, a futóműve utcára zseniális, az erőforrása bár nem a legerősebb, de a legprecízebb: a gázreakciói pedig olyanok, hogy a szerkesztőségben megint mindenki lement hídba. Mindezt úgy, hogy ebben volt a legtöbb kilométer, ezt nyúzták a legtöbbet, ez volt a legrégebbi, mind gyártás-, mind fejlesztés ügyileg "

ezek a mondatok ...
igen hallottalak ! holnap beszélnünk kellene !
kint voltál engem halotál?
megy még a pálesz, kintvoltunk a temetőbe és hallom ,hogy valami állat veri neki, jól küldted. cimbi
nem harapot vagy le volt kövülve
Motoron nem ültem, de oroszlánon igen!
sc béci megy még az a konyak vagy már jönn
fasza vol az idő csak hogy kevesen merik elő hozni el szoktak az autósok a motoroktol.
te azon a narancson mi volt hang villa
Sütött a nap,szélcsend,de asszem max 7C' volt...
Milyen idő van otthon? Itt fasza motoros idő volt! Nem rég fényképeztem ezt Stuttgartban.