Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na éles szeműek hol vagytok javitsatok
hát wagoeres
Buzi parasztja!
ja ha valaki unatkozik holap ithol vagyok jöhet fát hasgatn
tutomal semit csak oli adatait kérték mert álitólag halálosan meg fenyegete de senki nem halott ilyet
És mit mondott a hatóság?
mert vanak még olyanok akik csak a mosdóba használnak tükröt
álitólag meg ilyedt
De miért hívta ki őket?
O.K.,jöhet!
Tudom,tegnap beszéltük,hogy miért nem akartál jönni vele!De kibírta,egy alkalom nem alkalom!
én pont akor értem oda de nem áltam meg de vissza mentem az öreg magára zárta az ajtót mig meg jötek a sönök
hát én nem akartam hajtani (majd elmondom miért ha érdekel) de végül hát csak tartani kellett a 160 as utazótempót úgyhogy hazafelé már forgattam bőven. Nagyon jó ! Ezt kell hogy mondjam... Van nyomaték de nem rángat mint a V2 pörögni is pörög kényelmes semmi bajom vele. A dual cbs-es fék ma életet mentett mert bátrat akartam előzni 180al húz mint a disznó 8 ezer fölött úgy dorombol mint egy V8-as Mustang végsebesség nem sok ma 230 ig húztam csak még ha jobban befekszem akkor 240 et vagy még akár többet is ment volna !

a hazaútért semmi gond Malával megoldottam

mindjárt tetszek fel képeket rajta vagy te is belefényképeztelek a VFR mögé
Nem!
Még nem eresztett le,majd reggel elviszem a gumishoz!
fúrkó, nembasztad el,,,,,,,,, nagyon joooo nekem tetszik !
Kiszedted a csavart?
Ereszt?
Az nem sok minden
Csináld úgy mint Én töltsd le innen amiket raknak fel.
e-mailben valaki nekem is átküldhetné a képeket
vagy msn-en
elkúrtam

szal itt a kép :
BlazR vs. D76
By Giskard
Na és milyen volt a gép Doky?
Bocs,hogy nem hoztalak haza,de féltem attól a csavartól,már hazafelé is csak lassan jöttem!
Bécikém Boldog Születésnapot !

a rajzért és a fáradságos munkáért külön köszönet Briginek ! ! ! ! !
Nem, a lábam egy picit hozzáért a pufohoz, és a ruha, egy picit hozzá égett, de szerencsére lejött a mociról. (sajna, csak itthon vettem észre).
És mi lett a vége?