Az a baj hogy minket adóztatnak a szerecseneket meg pénzelik... Na tovább nem írok semmit, mert még a végén kidobnak a fórumról közösségrombolás jogcímen. A nagy 200LE feletti Merga az nem luxuscikk... Szopjanak lovat!
nem tudom hallotátok e ezeket a változásokat?!
A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent pénzügyminiszteri rendelet értelmében 2010-ben még az autó hengerűrtartalma, 2011-től viszont már a motor teljesítménye alapján lesz szükséges a kötelező biztosítás-t (a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást) fizetni. Ami változatlanul marad, az a bonus-malus rendszer lesz.
A motorkerékpároknál az eddigi 3 besorolási kategóriát 4 kategória váltja fel:
- 12 kW alatt
- 13-35
- 36-70 kW
- illetve az e felettiek
Szevasztok motorostársak! Úgy látom elég jól beindult a fórum... Mizujs veletek... Ma faszául rendberaktam a gépem, kivonattam a forgalomból....6 hónap alvás vár rá Sajnos vége a szezonnak....
ahogy én tudom a KBC nemrég jött be kis hazánkba itthon nem nagyon ismert ami ugye nem azt jelenti hogy szar, mert külföldön egy ismert márka. az árát nézve igen vonzó darab gondolom vmi jó kis bevezető áron lehet, a grafika meg kurva jól néz ki! szerintem...
A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent pénzügyminiszteri rendelet értelmében 2010-ben még az autó hengerűrtartalma, 2011-től viszont már a motor teljesítménye alapján lesz szükséges a kötelező biztosítás-t (a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást) fizetni. Ami változatlanul marad, az a bonus-malus rendszer lesz.
A motorkerékpároknál az eddigi 3 besorolási kategóriát 4 kategória váltja fel:
- 12 kW alatt
- 13-35
- 36-70 kW
- illetve az e felettiek
Ilyen gyalázatot elkövetni egy motor ellen!