Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahoj!
blézer ez mienn a sisak
Az a baj hogy minket adóztatnak a szerecseneket meg pénzelik... Na tovább nem írok semmit, mert még a végén kidobnak a fórumról közösségrombolás jogcímen. A nagy 200LE feletti Merga az nem luxuscikk... Szopjanak lovat!
Ez igaz.Lassan már a levegő is az nem hogy egy motor...
bármilyen kormány is legyen, arról nem fog lemondani hogy többet fizessünk (pláne meg a motorosok, mert ugye a motor az "luxuscikk")
BlazR! Ez igaz vóóóót......
Na én lelépek srácok... Legyetek jók Hali...
2011ben kormány sem lesz nemhogy rendelet
Ez jó volt 9363! Megnevettettél....
Kiszereljük a gázbovdent,és akkor alapjáraton 12 kw alatt marad!
nem tudom hallotátok e ezeket a változásokat?!
A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent pénzügyminiszteri rendelet értelmében 2010-ben még az autó hengerűrtartalma, 2011-től viszont már a motor teljesítménye alapján lesz szükséges a kötelező biztosítás-t (a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást) fizetni. Ami változatlanul marad, az a bonus-malus rendszer lesz.
A motorkerékpároknál az eddigi 3 besorolási kategóriát 4 kategória váltja fel:
- 12 kW alatt
- 13-35
- 36-70 kW
- illetve az e felettiek
Bármikor vissza lehet helyezni 1500Ft-ba kerül ha jól tudom !De nem biztos már lehet több!
Akkor te áprilisig ülhetsz a gép előtt!
Legalábbis én kivárom... Áprilisig úgy sem ülök rá...
Ki kell várni....
a 6 hónapot mindenképp ki kell várni, vagy visszalehet helyezni hamarabb is?
Szasz!
Ilyen gyalázatot elkövetni egy motor ellen!
Szevasztok motorostársak! Úgy látom elég jól beindult a fórum... Mizujs veletek... Ma faszául rendberaktam a gépem, kivonattam a forgalomból....6 hónap alvás vár rá Sajnos vége a szezonnak....
Szép!Jól menne a dzsekimhez
ahogy én tudom a KBC nemrég jött be kis hazánkba itthon nem nagyon ismert ami ugye nem azt jelenti hogy szar, mert külföldön egy ismert márka. az árát nézve igen vonzó darab gondolom vmi jó kis bevezető áron lehet, a grafika meg kurva jól néz ki! szerintem...
aha, csak 1 körre. !
ebbe a szar időbe
cimbi én most megyek 1 kört.
mindenki motorozik?