Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha-Baszki az a 12-es nem volt gyenge mi?
Ezt még én is nézegettem Debrecenben......
Hazaértél he?
CSő 9363. Átterveztük a kipu összekötőt!
Alkudj,mert ha párban veszed enged rendesen belőle!(legalábbis nekem engedett)
köszi a tipet 9363 amúgy...holnap kilátogatok ófehértóra. ma már látszott a gumin a fémcsík... :S szóval sürgős lesz ha 7végén még van esély valami csapatos motorozgatásra... :D
Méé,nem fűnyírót akar venni,hanem egy komolyabb motort!
grat
beszélsz itt ződségeket ! vagy Honda vagy semmi
Mert rá akar beszélni egy jó ződségre!
szívesen ! ha még több kérdés van személyesen vagy telefonon tudok részletesebb véleményt is mondani csak nem akartam két oldalt írni !
Köszönöm.
Köszi cimbik! Aha ugy néz ki az lesz.. miért?
Annyiért amennyiért beszéltük de más vitte el.
Joe te is eladtad már?
Üdv mindenkinek! Zx-r kolléga te nap közben semmit nem csinálsz, hogy mindig friss lányokat tudsz belinkelni?! Mi újság van kint? Idő milyen? És mikor érkezel hazai terepre, bár tudom, hogy most mentél ki...
gratula.. annyiba elment amennyibe Malánál mondtad?
nos a Falco magasról veri a Hornetet teljesítményre ! jobban gyorsul több az erő több a nyomaték viszont nem oylan szépen adja le mint ez. ráncigál stb. tapasztalt vezetőt igényel a gép meg összeszokást. a hornet ezzel ellentétben kényelmes szépen adja le a teljesitményt nem ráncigál nagyon kezes, fordulékony viszont a szélvédelem az nulla.. hazafelé kihúztam 160ig hát dobált össze vissza a szél..
attól függ mire akarod használni a gépet ! ha kényelmes kis városi motort akarsz ami azért ha odahúzod megy is akkor Hornet ha inkább városon kivül mászkálnál és olyan motort akarsz amit be kell törni akkor Falco
Gratula hozzá Mortis!
Az lesz helyette amit mondtál?
látom te is
ahoj
Estét cimbik!
Hivatalosan is bejelentem elkelt a gépállat ma...
Szevasztok Cimbik!
Szia Doky!
Látom, hogy még nagyon friss a Hornetted. Ettől függetlenül kíváncsi lennék a véleményedre, mert Én is most állok motorvásárlás előtt. A két jelőltem közül az egyik a 600-as vagy 900-as Hornet, a másik meg egy 1000-s Falco lenne. Mivel Te használtad már mind a kettőt, ezért érdekelne a véleményed. Megbizhatóság, gyorsulás és egyéb tekintetben.
Köszönettel.
T.