Hali!
Szép gesztus, elképzelés!
Abba belegondoltál már, hogy hajnali 3-kor mi lesz a környéken lakók reakciója az amúgy sem halk gépek forgatása hallatán?
(egyéni vélemény )
Sziasztok srácok:)
Nagyon nagy kéréssel fordulok hozzátok:) Remélem hogy segítségemre lesztek?:) Szóval május 8.án szeretném barátnőm kezét megkérni:)) Na és arra gondoltam hogy kb hajnali 3kor, kb 10-30főig a háza ablaka álá állnánk a motorokkal és egy szép alapjárattól a szabályzásig terjedő szerenádot adnánk:) Természetesen anyagiakat és fáradásotokat honorálnám:) Esetleg aki úgy érezné hogy támogatna azt előre is szívesen veszem:)
Tisztelettel:
Oszlánszki Zsolt!
Üdv!
Nyíregyházán a Renomé Print Kft-nál is lehet pólót nyomni, viszitek az ábrát és nyomják, tudnak rajta csinosítani is photoshop-al corel-al. Nem reklámozom csak én kb 3éve náluk csináltatom és mai napig bírja a póló és az ábra is:) Úgy tudom hogy ha visztek pólót és csak nyomni kell az olcsóbb, de pólót is lehet náluk kapni.
Sziasztok!
Veteránként az a véleményem,hogy az egyenpóló az egység miatt legyen egyszínű(mondjuk fekete vagy amit szavaztok) és ha valakinek kell még világos is akkor plusszba rendeljen. amilyen színt még akar pl:fehér alappal mint ahogy tettük régebben.De legyen 1 póló igazi egységes!Szerintem
Külömben is ha erre fog hivatkozni ki fogok menni mint munkavédelmi felügyelő-mer addig már meg lesz a papír-és kötelezni fogom,mer úgyis találok rá jogszabályt,letöltendő motorozásra
Szép gesztus, elképzelés!
Abba belegondoltál már, hogy hajnali 3-kor mi lesz a környéken lakók reakciója az amúgy sem halk gépek forgatása hallatán?
(egyéni vélemény )